RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Вимотають нерви будь-якому чоловікові: шість найвередливіших жінок за знаком Зодіаку

Знак Зодіаку, під яким ми народжуємося може визначити, чи досягнемо успіху в молодому віці, чи зможемо нормально соціалізуватися, а також допоможе зрозуміти, яким буде характер.

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, під якими народжуються вередливі жінки.

Скорпіон

У жінок, народжених під цим знаком, не існує золотої середини - вони впадають із крайнощів у крайнощі. Така поведінка особливо негативно впливає на стосунки з чоловіками, адже Скорпіони одного дня обожнюють свого партнера, а іншого - ненавидять.

Читайте також: День непорозумінь для Овнів та суцільна напруга для Левів: гороскоп для всіх знаків на 15 листопада

Телець

Імпульсивні Тельці в жодному разі не мовчатимуть, коли думка інших людей не ідентична до їхньої. Жінки-Тельці надзвичайно вперті, унаслідок чого з ними складно будувати стосунки. Іноді вони стають аб'юзерами у ставленні до чоловіків.

Овен

Примхливі, вперті й агресивні - це все про жінок-Овнів. Представниці цього знаку Зодіаку можуть влаштувати сварку на порожньому місці й робити все, аби "виграти" в ній. Багатьом чоловікам така модель поведінки виявиться занадто тяжкою ношею.

Лев

Самозакохані й марнославні Левиці критично ставляться до своїх обранців. Головний мінус стосунків з такими жінками це те, що вони ніколи не вважатимуть партнера рівним собі.

Рак

Поведінка Раків час від часу нагадує дитячу, адже вони не вміють вирішуватим конфлікти - натомість починають ображатися й навіть плакати. Такі інфантильні жінки не можуть побудувати здорові стосунки, доки не почнуть брати на себе відповідальність і контролювати емоції.

Стрілець

Представниці цього знаку Зодіаку мають холодне серце: від них недочекаєшся доброго слова чи ласки. Стрільці не звикли бути емпатичними, вони взагалі не розуміють емоцій інших людей і не надають їм жодного значення. Звичайно, це ускладнює їм будь-які стосунки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про жіночі імена, власниці яких "приречені" бути королевами краси.