RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Тельці вирішать давню проблему, а на Близнюків чекають погані новини: гороскоп на 17 листопада

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких у листопаді буде "біла смуга" і дали прогноз для кожного знака Зодіаку на 17 число.

Гороскоп 17 листопада публікує vedmochka.net.

Овен

Бурхлива фантазія Овна підкине йому кілька цікавих та перспективних ідей. Якщо представникам знаку вдасться подолати свою лінь, вони з успіхом реалізують їх.

Телець

Високий шанс вирішить застарілу проблему, яка давно псувала життя та настрій. Радості Тельця не буде меж.

Близнюки

Можуть прийти погані новини – наприклад, про серйозний діагноз у когось із близьких. Це справить тяжке враження на представника знака, але він візьме себе в руки і почне діяти.

Рак

Хтось намагається зіпсувати настрій Раку, але він тільки бавиться, дивлячись на ці спроби. День представники знаку проведуть у чудовому настрої.

Лев

Начальство вирішить доручити Леву організацію новорічного бенкету. Представник знака не зможе відмовити та візьметься за справу.

Діва

Діву охопить примхливий настрій, вона навіть не намагатиметься його подолати, не соромлячись навіть начальства. Однак, оточуючі з розумінням сприймуть стан представників знака.

Читайте також: Чотири знаки Зодіаку ризикують залишитися без грошей у листопаді: кому не пощастить

Терези

Буквально всі вимагатимуть уваги – комусь буде потрібна допомога, комусь – порада. Представники знаку матимуть змогу задовольнити потреби кожного.

Скорпіон

А от обдарований і талановитий Скорпіон безсоромно хвалити себе і робити все, щоб потрапити до центру уваги.

Стрілець

Представник знака може опинитися у центрі "кулінарного" життя – на дегустації чи у ресторані. Варто бути обережним із новими продуктами, високий ризик алергії.

Козеріг

Козеріг обожнює компліменти, але в цей день він буде вкрай недовірливий і всі хвалебні промови звучатимуть для нього як глузування.

Водолій

Водолій зіткнеться з нерозумінням оточуючих - він намагатиметься донести свою думку, але за результатами буде ясно, що його зрозуміли зовсім не так.

Риби

Представники знаку потраплять під владу суперечливих настроїв. Навіть якщо їх бажання виконуватимуться миттєво - їм уже потрібно зовсім інше.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на поточний тиждень для всіх знаків Зодіаку.