RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Напружений день у Терезів та творчий у Стрільців: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 листопада

Астрологи, які раніше розповіли, кому пощастить у листопаді, озвучили прогноз для кожного із знаків Зодіаку на суботу, 26 листопада.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Овен

Не виключено, що любовні зв'язки, романи та розриви опиняться в центрі уваги, обговорюватимуться оточуючими. У той же час, від пліткарів варто триматися подалі.

Читайте також: На два знаки Зодіаку чекають великі зміни у грудні: у рік Кролика розпочнеться нове життя

Телець

Вони матимуть вдачу і, можливо, будуть щасливими, але в другій половині дня ваша впертість, можливо, стане причиною серйозної помилки або непорозуміння. Краще уникати азартних ігор.

Близнюки

Емоційне піднесення і душевна щедрість створять теплу атмосферу в сімейних відносинах. Дуже добрий день для спілкування з партнером, нових знайомств, подорожей.

Рак

Ідеальний день для спілкування, нових знайомств, подорожей чи прийому гостей.

Лев

Чоловіки-Леви зможуть досягти успіху у представниць прекрасної статі, виявити повною мірою свій творчий та сексуальний потенціал, встановити нові зв'язки чи переосмислити старі уподобання. Для жінок можливі домашні турботи чи проблеми у відносинах з партнером.

Діва

День обіцяє знайомство з новими партнерами або успіх у кар'єрі. Вони зможуть повною мірою виявити свій творчий потенціал.

Терези

Дуже напружений день, що несе як позитивні, так і негативні тенденції. Варто замислитися над тим, що може бути далі у відносинах.

Скорпіон

Хороший день для початку подорожі, особливо морської. Ймовірні добрі результати від ділових зустрічей, особливо пов'язаних із оригінальними планами.

Стрілець

У Стрільців буде підйом творчої активності. Спілкування принесе багато нового та цікавого. Гарний день для романтичних побачень.

Козеріг

Хороший день для придбання нерухомості, автомобіля. Якщо Козероги захворіли, то сьогодні може настати одужання. За підтримки старших товаришів можливе просування по службі.

Водолій

Вдалий день для переходу на новий виток розвитку. Спільне дозвілля зміцнить порозуміння у сім'ї. Можуть посилитися особиста чарівність, сексуальна енергія, впевненість у власних силах та можливостях.

Риби

Краще економити гроші. Увечері непогано здійснити пішу прогулянку. Романтичні зустрічі сприятливі, принесуть багато задоволення, а стосунки з близькими налагодяться.

Як писав "Апостроф", у рік Кролика життя кардинально зміниться у п'яти знаків Зодіаку.