RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Кожному окрема порада: астрологи розповіли, як розбагатіти всім знакам Зодіаку

Астрологи назвали три головних фінансових невдахи в гороскопі і дали поради кожному знаку Зодіаку, як розбагатіти.

Про це пише "Уніан".

Овен

Ці активні люди дуже непосидючі і в цілому, вони прагнуть не стільки багатства, скільки слави і визнання. Успіху вони досягають у тих сферах, які можуть принести їх.

Телець

Тельці докладають максимум зусиль, щоби забезпечити собі фінансову незалежність. Вони відповідальні, вміють економити та успіху легше домагаються як наймані працівники.

Близнюки

Наділені підприємливістю, капітал можуть заробити за допомогою різних стартапів та бізнесу. Також мають великі шанси реалізувати себе у творчій сфері.

Рак

Наполегливість, старанність та уважність Раків допомагає їм досягати бажаних результатів. Їхня завзятість робить їхній шлях до успіху невідворотним.

Лев

Леви – природжені лідери, вони з ранніх років прагнуть знайти джерело доходу, яке не лише забезпечить базові потреби, а й розкіш.

Діва

Ці люди працелюбні та дисципліновані, крім того, Діви – винахідливі та завзяті. З такими якостями їм просто гарантовано успіх.

Читайте також: Їм потрібні тільки гроші: три знаки Зодіаку закохуються лише у багатих

Терези

Терези прагнуть не стільки грошей, скільки самореалізації. Як " побічний ефект " зростає й його добробут. Ці люди схильні до точних наук.

Скорпіон

Скорпіон йде до мети маленькими кроками. Максимального успіху представники знаку можуть досягти у роботі з людьми.

Стрілець

Стрільці квапливі, вони хочуть всього й одразу. Якщо їм вдається "зловити хвилю" драйву, то вони з молодого віку добре заробляють.

Козеріг

Ці люди не лише активні, а й амбітні. Вони досягають успіху як редактори, бухгалтери, консультанти чи програмісти.

Водолій

Ідеальний варіант розбагатіти для Водолія – творча сфера. Ці люди стають успішними дизайнерами, музикантами, архітекторами чи модельєрами.

Риби

Риби також дуже творчі люди, їм найкраще підходить реалізація саме у цій сфері. Їм варто спробувати себе у якості художників, психологів, стилістів, перукарів.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки яких п'яти знаків Зодіаку завжди при грошах.