RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Щасливі будуть до самої смерті: 10 пар імен для створення ідеальної родини

Імена здатні на дуже багато - це не просто поєднання букв! Іноді від того, як батьки в дитинстві назвали свою дитину, може залежати те, як складеться їхнє особисте життя.

"Апостроф" розповідає про жіночі та чоловічі імена з ідеальною сумісністю.

Читайте також: Кращі супутниці життя: п'ять імен жінок, які допомагають своїм чоловікам досягти успіху

Ганна та Олексій

Ці гарні та популярні імена починаються на букву "А" і резонують на одній частоті. Ці чоловіки та жінки відрізняються схожими якостями, такими як доброта, чуйність, трепетність у стосунках. Ганна - ніжна та вразлива жінки, а Олексій завжди захищатиме її та оточуватиме неймовірною турботою.

Катерина та Павло

Ці люди – протилежності, але це не заважає їм бути ідеальними доповненнями один для одного. Катя будуватиме кар'єру, а Павло – підтримуватиме її у всіх починаннях. Вони сходяться, як дві дрібні частинки одного пазла.

Тетяна та Станіслав

Тетяна та Станіслав часто починають серйозні стосунки з дружби, часом – з дитячих років. Знаючи підноготну один одного, ці люди відчувають один до одного щось на зразок змовницького інтересу. З цього зазвичай і будується міцна родина, яку не зруйнують дрібні негаразди та труднощі.

Світлана та Олександр

Коли ці люди створюють пару, вони здатні зарядити позитивом увесь світ довкола них. Вони не терпітимуть нудьгу і у всьому підтримуватимуть один одного. Похмуре існування - це точно не для них, тому не варто дивуватися, якщо дізнаєтеся, що ці люди, ні слова не сказавши нікому, вирушать у подорож автостопом.

Ольга та Дмитро

Обидва мріють бути лідерами, але не у стосунках! Кожен буде реалізувати себе на своєму шляху і не вважає за потрібне доводити свою перевагу в парі, тому їх відносини найчастіше дуже гармонійні.

Наталія та Ігор

У цієї пари рідко все починається з ідеальної гармонії. На початку відносини Наталя та Ігор зовсім не розуміють один одного, притираються, але неймовірний магнетизм змушує їх знову і знову набирати номер один одного. У голові немає нічого!

Єлизавета та Данило

Це меланхолійні інтроверти, але тільки до певного часу. Щойно вони зустрінуть одне одного, багато чого в їхньому житті повністю зміниться. Вони розкривають сплячі резерви душі і можуть бути абсолютно щасливими. Поки вони разом, вони здатні зовсім на все у цьому світі.

Софія та Максим

Люди з цими іменами – особистості дуже яскраві, вони здатні на різні авантюри та експерименти. Танець цих стихій заворожує та підкорює. Рутина не лякає цих людей, вони не надаватимуть їй надто великого значення. Обом подобається яскраве, насичене життя, тому їх і можна назвати ідеальними.

Дар'я та Єгор

Ця парочка мріяла одне про одного все життя, малювала у думках саме такий образ ідеального партнера. Тому, коли вони зустрічаються, відразу легко можуть впізнати "свою" людину. Щоб бути разом, їм потрібно відмовитись від комфорту, вигоди, престижної роботи та навіть деяких звичок. Заради один одного вони здатні зовсім на все у цьому світі.

Марія та Віктор

Хімія між цими людьми виникає з перших секунд! Вони розуміють, що їх осяяла спалах великого почуття, тому не мають наміру втрачати своє щастя. У сімейному житті Марію та Віктора чекають злагодженість та взаємовиручка. Вони добре працюватимуть над своїми відносинами.

Нагадаємо, астрологи дали п'ять порад, які імена не можна давати дітям.