RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Головний біль для батьків: п'ять найвередливіших дітей за знаком Зодіаку

Якими б чудовими, чесними й справедливими батьки не були, діти все одно волітимуть робити по-своєму, не дослухаючись порад старших.

Астрологи назвали "Апострофу" п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються неслухняні діти.

Овен

Маленький Овен завжди отримує те, що хоче. Такі діти швидко стають самостійними й у намаганнях здобути бажане надають перевагу отримати власний досвід, а не дослухатися до порад батьків. Вони готові помилятися й робити висновки без допомоги дорослих.

Читайте також: Які імена не можна давати дітям: п'ять порад астрологів

Близнюки

Близнюки обожнюють спілкування й ненавидять системність. Таку дитину батьки не заберуть з дитячого майданчика без плачу й не змусять її надягти шкільну форму.

Водолій

Розвинена фантазія Водоліїв може спричинити багато труднощів для батьків. До того ж такі діти люблять гратися всім, чим заборонено: сірниками, гострими предметами тощо. У такий спосіб вони досліджують світ. Астрологи радять батькам допомагати Водоліям у різних починаннях, щоб мати хоча б якийсь контроль над ними.

Скорпіон

Скорпіони ще з дитинства злопам'ятні, їх дуже легко образити. Особливо вони нервують, коли батьки намагаються "залізти" їм у душу. Батькам доведеться докласти чимало зусиль, щоб налагодити контакт зі своєю дитиною.

Стрілець

Стрільці не сидять на місці жодної хвилини. Народжені під цим знаком Зодіаку не слухають ні батьків, ні вчителів і взагалі не признають "авторитетів". Для них існує лише мета, наприклад, залізти на дах школи, і вони втілять її у життя, попри будь-які заборони.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири жіночі імені, власниці яких стануть найкращими мамами.