RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Їм посміхнеться успіх: топ-3 знаки Зодіаку, на які чекає прибуток у грудні

Зазвичай у грудні люди підбивають підсумки року, що минає, вже не розраховуючи на якийсь фінансовий прибуток, проте для деяких знаків Зодіаку 2022 року приготував "під ялинку" сюрприз.

"Апостроф" дізнався, хто із зодіакальних знаків ще встигне у грудні якщо не розбагатіти, то принаймні пристойно заробити.

Водолій

Для Водоліїв грудень видався досить плідним місяцем і без діла представники цього знаку не сидять. Вони зайняті виконанням величезної кількості замовлень, і зможуть заробити не лише на "булку з олією", а й репутацію, що коштує набагато дорожче.

Читайте також: Зірки обіцяють вам проблеми: три знаки Зодіаку багато плакатимуть у грудні.

Слід знати, що відразу з ними багато хто розрахуватися не зможе, і попросить трохи почекати. У результаті, коли всі боржники віддадуть належне, у Водоліїв на руках виявиться одразу досить солідна сума.

Діва

На початку другої половини грудня перед новорічними святами Діви вирішать порахувати, скільки їм вдалося заробити на різних проектах і яка сума "зависла". Вони уявять, що її виплатять усі замовники та всю одразу. І ця думка незабаром матеріалізується.

Терези

У другій половині грудня Терезам різко знадобляться гроші. І оскільки їм вдалося втілити в реальність раніше задуманий проект, саме в цей час він принесе свої дивіденди, яких з лишком вистачить на всі потреби. Ще й лишиться.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, які прочитають багато книг у другій половині грудня.