RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Готові на все заради дитини: шість імен, які носять найкращі мами

Деякі батьки не розуміють переваг материнства в той час, як інші не тільки роблять все заради благополуччя дитини, але навіть готові на самопожертву.

Жінки, з якими іменами стають найкращими мамами, розповідає "Апостроф".

Ірина

Носії цього імені наділені сильною інтуїцією – часто вони вгадують бажання свого чада ще до того, як він про них розповість. Вони також мають чуйність і емпатію і ніколи не шкодують ні сил, ні часу для дитини.

Читайте також: Хлопчиків з такими іменами мама ніколи не полюбить по-справжньому

Валерія

Ці жінки емоційні, яскраві і мають відмінне почуття гумору. Вони оточать свою дитину любов'ю та ласкою, а також створять для неї емоційно комфортне середовище. Також Валерії читатимуть багато літератури про материнство та всіляко розвиватимуться у цій сфері.

Евеліна

Жінка з цим гарним ім'ям немовби була створена для того, щоб стати матір'ю. Навіть недосвідчена чи юна Евеліна завжди підбере потрібний ключик до своєї дитини.

Ганна

Анна зробить все заради дитини. Якщо доведеться опинитися в ситуації, коли необхідно зробити вибір, вона віддасть останнє тільки б її чаду було добре. Однак через свою впертість жінка з цим ім'ям ризикує перервати емоційний зв'язок з дорогим чадом.

Катерина

Характер Катерини не можна назвати легким, проте поява дитини пом'якшує його та коригує. Завдяки амбіціям цієї жінки, дитина ходитиме у множинні секції, а сама Катерина буде пишатися і хвалитися досягненнями своєї кровиночки.

Поліна

З дитинства Поліна любить грати у ляльки та мріє стати мамою. Вона тонко відчуває дітей ще з дитинства, тому народивши дитину з головою занурюється в материнство та із задоволенням няньчитися з дітьми. Їм також цікаві будь-які теми пов'язані з вихованням та психологією, тому вони постійно розвиваються в цьому напрямку.

Раніше ми писали, дівчата з якими іменами виростають невдячними дочками.