RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Хлопчиків з такими іменами мама ніколи не полюбить по-справжньому

Деяких дітей батьки люблять всією душею і приймають будь-які їхні недоліки. Іншим постійно доводиться завойовувати любов мам і тат – існує думка, що це може залежати від імені.

Хлопчики з якими іменами не выдчувають любов батьків розповідає "Апостроф".

Арсен

Хлопчик із цим ім'ям постійно намагається заслужити схвалення дорослих. Він дуже любить обох значущих дорослих, але найсильніший зв'язок у Арсенія саме з матір'ю - проте та не надто прагне приділяти синові увагу і так і не може навчитися виявляти щирі почуття любові до малюка. Через це у Арсенія в майбутньому може з'явитися не надто гарна звичка міняти жінок як рукавички.

Читайте також: Життя з ними схоже на пекло: п'ять чоловічих імен, які носять нелюди та тирани

Святослав

З дитинства Святослав всіляко демонструє свої лідерські якості – саме впертість, незалежність та цілеспрямованість дозволяє у майбутньому обіймати йому керівні посади на роботі та завойовувати авторитет у колег та знайомих. Однак саме через ці якості Святослав часто свариться з матір'ю – жінка не визнає такої поведінки та всіляко намагається змінити сина. У результаті хлопчик виростає недолюбленим, а в майбутньому може відчувати неприязнь до жінок.

Григорій

Часто через свою непосидючість маленький Грицько опиняється в травмонебезпечних ситуаціях, а батьки всіляко намагаються його захистити від цього. І якщо з батьком хлопчик ще якось ладнає, то суворіша мама часто стає перешкодою для веселощів. Сварки та конфлікти на цьому ґрунті псують стосунки хлопчика з мамою.

Ярослав

Маленький Ярослав нічим особливо не відрізняється від однолітків, чим засмучує свою маму, яка мріє про особливого сина. За рахунок сина жінка хоче компенсувати власну незадоволеність життям, помилки молодості та нездійснені мрії, тому хлопчик зазвичай відвідує багато гуртків та секцій. Проте Ярослав показує середні показники у навчанні, через що разом із надіями на Ярика у матері гасне й любов до нього. Будучи вже дорослим, чоловік може навіть не підтримувати зв'язок із мамою або спілкуватися з нею холодно, бо вважає себе недолюбленим.

Раніше ми писали, які імена носять найзлісніші жінки.