RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Справжні шахраї: чотири імені, які носять найбезсовісніші чоловіки

Іноді чоловіки бувають нестерпними: хтось постійно всім незадоволений, а дехто взагалі поводиться безвідповідально й безсовісно у ставленні, наприклад, до бізнесу чи стосунків.

Астрологи назвали "Апострофу" чоловічі імена, власники яких справжні шахраї.

Денис

Коханки Дениса відгукуються про нього лише позитивно, що не скажеш про його партнерів у бізнесі. Такий чоловік не любить ризикувати власними грошима, тому навіть за найменшої небезпеки втратити капітал підставить партнерів без роздумів.

Читайте також: Здатні досягти успіху в бізнесі: топ – 4 чоловічих імен

Ігор

Ігор славиться своїми жадібністю й корисливістю. Власник цього імені грає винятково за власними правилами й легко зрадить свою обраницю, якщо знайдеться кращий варіант, або ж розкриє бізнес-план колеги, коли бачить у цьому свою вигоду.

Артур

Артур, як і Денис, користується популярністю серед жінок, однак саме через це він з віком стає надто безвідповідальним: його обіцянки нічого не вартують. Чоловіки з цим іменем ніколи не дотримуються свого слова.

Павло

Егоцентричний Павло не сприймає той факт, що альтруїзм повинен бути присутній у його житті. Павло - це саме та людина, яка в останній момент відмовиться брати участь у бізнесі, який же сам і запропонував почати, або ж запросить дівчину на побачення й не прийде на нього без попередження про зміну планів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що десять пар імен, які просто ідеально піходять для створення міцної родини.