RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Переломна дата 22.12.2022: нумеролог розповів про значення для України

Дата, що наближається, 22 грудня 2022 року стане дуже важливою для українців – вона покаже їм "світло в кінці тунелю" і може наблизити перемогу у війні над російськими окупантами.

Про це розповів астролог, нумеролог Ігор Мехеда, інформує "Обозреватель".

Читайте також: ”Зірка смерті” йде: відомий астролог дала прогноз війни в Україні на 2023 рік

За його словами, схожа дата з такою самою кількістю двійок вже була цього року – саме 22.02.2022 року стало початком цілого ланцюга фатальних подій, у тому числі війни в Україні та масштабних стихійних лих. Вже тоді нумерологи попереджали людей про відкриття якихось дзеркальних воріт і перехід людства зі старого світу в новий, який, ймовірно, "пов'язаний з масштабними катаклізмами"

"Але багато подій, що відбулися після 22.02.2022, були не очікувані ні вченими, ні аналітиками, ні містиками. Вони сталися раптово, несподівано, і їх майже ніхто не міг передбачити. Ментальний світ поринув у хаос, все стало як у тумані", – зазначив Мехеда.

За його словами, саме схожа дата, що наближається, почне "розсіювати цей туман" і сприяти тому, щоб "хаос став перетворюватися на порядок". При цьому ті, хто не бачив виходу із ситуації, зможуть усвідомити, що світло наприкінці тунелю є.

Мехеда підкреслив, що 21 грудня, день зимового сонцестояння, підходить для загадування бажань, причому навіть глобальних – наближення перемоги, м'якшої зими, створення імпульсів для економічного зростання.

Нумеролог також прокоментував інформацію, яка розповсюджується в мережі, про черговий кінець світу 22 грудня 2022 року.

"Деякі ЗМІ знову розганяють паніку про те, що 22.12.2022 настане кінець світу. Ніби так сказала Ванга. Ні, не прийде. Але якщо раптом і настане, то це буде кінець старого світу і початок нового. Після 22.12.2022 ситуація з початком нового світу буде освітлена, чітка і доступна розумінню", – резюмував він.

Раніше ми писали, коли закінчиться гаряча фаза війни та повернеться Крим.