RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

При них вмикайте детектор брехні: жінки з якими іменами постійно обдурюють

Деякі знаки Зодіаку відрізняються прямолінійністю і всю правду говорять в обличчя, при цьому жінки з деякими іменами постійно ухиляються від відповіді, перекручують все на свою користь і ніколи не визнають власної провини.

"Апостроф" розповідає, кого варто остерігатися.

Читайте також: Поборники правди: шість знаків Зодіаку ніколи не кривлять душею і викривають брехню

Олександра

Носійки цього імені настільки звикли брехати, що їх акторській майстерності позаздрили б навіть професійні артисти. Варто зазначити, що нові знайомі усе сказане Олександрою беруть за правду, а вже потім розуміють, чого варта жінка з цим іменем. Цікаво, що Олександри прикрашають реальність, як у дрібницям, так і в глобальних речах.

Лариса

Жінки з цими іменами – головні пліткарки, які легко можуть оббрехати людина за її спиною і навіть оком не зморгнути. Найчастіше вони це роблять, коли бачать для себе вигоду.

Ксенія

Ксенії не люблять визнавати власну провину і будуть викручуватися будь-якими доступними способами, і тому числі і брехнею. Вони не відчувають за це докорів сумління – швидше за все, вони просто забудуть про це і житимуть далі, на відміну від оббреханої людини.

Наталія

Наталії переважно обманюють когось ненавмисно, наївно вважаючи, що брехнею можна врятувати ситуацію, однак роблять цим ще гірше.

Ірина

Носійки цього імені можуть обманути навіть найближчих і при цьому не надто переживати через це. Однак роблять вони це не дуже вдало і їх часто підловлюють на неправдивих свідченнях.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найщиріші.