RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Прожити на одну пенсію: п'ять жіночих імен, володарки яких будуть жебрачками в старості

Існують жіночі імена, які здатні наділяти власниць фінансовою "жилкою" і саме за те, як жили в юності й більш зрілому віці володарки деяких імен, в старості їх наздоганяє карма бідності, мстячи за безвідповідальне поводження з грошима.

"Апостроф" дізнався, кому варто вже зараз задуматися про накопичення, щоб на заході сонця життя не стояти на паперті з простягнутою рукою.

Аделіна

Аделіна гуляє усю свою юність, зовсім не думаючи про старість, розраховуючи пов'язати своє життя з олігархом, який би забезпечував її та проводячи весь вільний час за полюванням на багатіїв.

Читайте також: Фінанси до них притягує "магнітом": імена жінок із грошовою енергетикою

Однак якщо її витівка вийти заміж за мільйонера провалиться, то в похилому віці вона волочитиме дуже скромне існування, оскільки вона нічого більше не вміє, окрім як спокушати.

Лариса

Самовпевнена та вперта Лариса не йде на компроміси та не любить вибачатися, через що дуже ризикує розгубити не лише всіх кавалерів, а й друзів.

Крім того, Лара любить прикладатися до чарки, що також віддаляє її від багатої старості. Зрештою вона раптом усвідомлює себе жебраком, яка не має нічого, крім товаришів по чарці.

Олена

Олени намагається щосили присвятити себе кар'єрі та роботі, але вона вибирає професії, які вимотують дуже сильно, а дохід приносять мінімальний і накопичувати не виходить.

Щоб не страждати від бідності, Олені потрібно змінити своє ставлення до роботи, вибравши більш оплачувану.

Софія

До самостійного життя Софія не готова. Крім того, їй зажди трапляються тирани та аб'юзери, які забирають у неї всі зароблені гроші. Тому з великою ймовірністю Софія доживатиме свій вік одна, харчуючись сухарями з водою.

Кіра

Кіра вважає своїм "спортом" забирати чоловіків та батьків із сімей, знову і знову змінюючи своїх партнерів за накатаною схемою. Їй варто бути вкрай обережною, інакше на старості ризикує залишитися самотньою і бідною, як церковна миша.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена, володарки яких вважаються вкрай заздрісними жінками.