RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Вічно незадоволені: чоловіки з цими іменами скиглії по життю

Деякі чоловіки дивляться на світ з позитивом, для інших же, склянка завжди буде наполовину порожня, а в житті регулярно траплятимуться негаразди.

Носії яких імен постійно ниють, розповідає "Апостроф".

Олег

Чоловіки із цим ім'ям – постійні критики. Вони настільки часто ниють, що це вже стає їх способом життя, а самі носії цього просто не помічають. Якщо Олеги зустрічають людину, готову її вислухати, вони надовго "присідають їй на вухо" і тоді позбутися Олега буде непросто.

Читайте також: З ними навіть поговорити нема про що: названо чотири імені найдурніших чоловіків

Павло

Чоловік із цим ім'ям постійно порівнює себе з іншими, намагаючись на них рівнятися, однак у порівняннях часто програє. Павло рідко хвалить інших за досягнення, щоб не виглядати на їхньому тлі невдахою, навпаки, виставлятиме їх у негативному ключі.

Микита

Чоловіки з цим ім'ям знають, як завоювати серце обраниці, проте вони можуть дати задню в найвідповідальніший момент через невпевненість у собі. Коли чоловік відчуває найменшу невдачу, він втрачає віру в себе і потім відновлюється.

Мирон

Хоч як парадоксально, Мирони приваблюють оточуючих своєю наївністю. Чоловіки з цим ім'ям можуть інтенсивно допомагати оточуючим, у своїй ігноруючи власні потреби. Крім того, Мирони не вміють вчитися на власних невдачах і лише скаржаться на те, який світ до них несправедливий.

Раніше ми публікували топ-5 сильних імен для хлопчиків.