RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Потраплять у вир бід: у жінок з цими іменами у 2023 році почнеться "чорна смуга"

Деяким жінкам казково пощастить у 2023 році в той час, як іншим доведеться зіткнутися з труднощами в житті та поборотися за свій успіх – це стосується Клавдії, Валентини, Олени та Алли.

Про це повідомляє "Апостроф".

Клавдія

Жінка з цим ім'ям у наступному році має зібрати всю свою волю в кулак та продемонструвати свій настрій боротися за своє місце під сонцем. Основна загроза виходитиме від інших людей – вони всіляко провокуватимуть Клавдію, розпускатимуть про неї плітки і вставлятимуть палиці в колеса. Важливо слухати власну інтуїцію та ретельно аналізувати інформацію навіть від людей, яким, начебто, довіряєш.

Читайте також: У нас буде дитина в Новому році: ТОП - 6 знаків Зодіаку, на які чекає поповнення в сім'ї

Олена

Жінки будуть самі винні у невдачах, які з ними траплятимуться. Саме тому головною порадою на 2023 рік для Олен буде – стримувати свої амбіції та лідерські замашки. Можна звернутися за допомогою до близьких і не боятися бути в підпорядкуванні, щоб не погіршити ситуацію.

Валентина

Головною проблемою 2023 року будуть проблеми з фінансами – зарплата безпосередньо залежатиме від зусиль Валентини. Для представниці імені важливо зрозуміти, що як раніше вже не буде і за всі помилки доведеться платити.

Алла

Незважаючи на вольовий характер Алли та вміння підлаштовуватися під будь-які ситуації, цього разу носіям імені доведеться зіткнутися з абсолютно нетиповими для себе проблемами, які в основному стосуватимуться проблем з близькими. Якщо Алла не стежитиме за словами, ризикує зруйнувати стосунки.

Раніше ми писали, які три знаки Зодіаку зустрінуть свою половинку у січні.