RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Спровокують багато конфліктів у Новому році: названо знаки Зодіаку

Астрологи попереджають, що Новий рік принесе позитивні емоції не всім. Три знаки Зодіаку сіятимуть негатив довкола себе та провокуватимуть конфлікти упродовж усього січня.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Бояться серйозних стосунків: 5 знаків Зодіаку, які не знайдуть собі пари в 2023 році

Водолій

Спровокують сварки та конфлікти представники цього знаку буквально у перші дні 2023 року. У них з'явиться параноїдальне відчуття, що їх недооцінюють, а на роботі - не поважають. Водолії за своєю натурою прямолінійні, тому мовчати не будуть, а відверто висловлять усі наявні претензії. Під "роздачу" потраплять і керівники, і колеги. Зокрема, на роботі їм зірве "дах" - не просто проситимуть про поліпшення умов роботи, а вимагатимуть. Тому про них неминуче зміниться думка.

Рак

Народжені під цим знаком поринуть у депресивний настрій. Річ у тім, що вони мріятимуть про експресію у новорічну, ніч, а вийде абсолютно протилежно. Вони будуть вкрай розчаровані урочистістю і шкодуватимуть про втрачений час. Емоції зашкалюватимуть, тому ретельно шукатимуть, на кому можна зірватися. Цим кимось стане кожен зустрічний. Конфлікти накриють Раків, як сніжна лавина.

Скорпіон

Цей знак почне Новий рік з тотального ледарювання. Їм буде "важко" напружуватись та працювати, тоді як їх наполегливо змушуватимуть. Скорпіони будуть роздратовані, не в кращому настрої. І триватиме це першу декаду січня. Оскільки від природи у них достатньо отрути, то легко сваритимуться з усіма, вступаючи у запеклі протистояння, що приноситиме їм неабияке задоволення.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які відрізняються безумовною красою.