RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Три знаки Зодіаку можуть серйозно зіпсувати собі новорічне свято: чого варто уникати

Астрологи розповіли, кому зустріч Нового року видасться дуже складною у психологічному плані. Три знаки Зодіаку можуть не втримати свого гніву та роздратування й зіпсувати свято собі та близьким.

Про це повідомляє видання Ukr.media.

Читайте також: Для трьох знаків Зодіаку Різдво буде справді казковим

Козеріг

У представників цього Знаку настрій буде на нулі. Річ у тім, що багато хто перед Новим роком дуже багато працював та втомився. Ще будуть роздратовані та засмучені тим, як складаються справи. Така вимотаність не дозволить втримати гнів, коли близькі захочуть розрадити, а Козерогам будуть не до душі такі втішання. У підсумку все завершиться тим, що вони зірвуться на тих, хто так для них старався.

Близнюки

Цей знак дуже свободолюбивий, тому всіх, хто його намагатиметься в чомусь обмежити, чекатиме їхній праведний гнів. Близнюки не посоромляться висловити й показати своє невдоволення тим, що їм обмежують свободу. Оскільки вони стоятимуть на своєму, це викликатиме роздратування у близьких. Останні можуть дійти до сварок у намаганні переконати Близнюків.

Діва

Народжені під цим знаком є давно учасниками затяжного конфлікту, а перед Новим роком надії на його вирішення розіб'ються остаточно. Ситуація ще більше погіршиться і стане більш напруженою. Діви захочуть з'ясовувати стосунки з тим, хто їм дорогий, однак їх нещодавно образив. Це гнітитиме представників цього знаку, проте вони не зможуть нічого з цим зробити.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у трьох знаків Зодіаку часто виникають проблеми з коханими людьми.