RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Бережіть гроші: названо 5 знаків Зодіаку, які збідніють у 2023 році

Деякі знаки Зодіаку мають усі шанси розбагатіти у 2023 році, а от для інших представників гороскопу Новий рік може стати не дуже вдалим у фінансовій сфері – затягнути пояси доведеться Дівам, Стрільцям, Скорпіонам, Козерогам і Ракам.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Спіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Діва

Цього року до Дів не приходитимуть нові ідеї щодо збільшення свого доходу, проте з'явиться чимало витрат, а також довільних покупок, що швидко спустошуватимуть гаманець. Попри це, представники цього знаку Зодіаку отримуватимуть прибуток від попередніх довгострокових інвестицій. Експерти рекомендують Дівам наполегливо працювати над благодійністю, підтримувати тих, хто опинився у складних життєвих обставинах і тоді інвестиції будуть більш вигідними.

Стрілець

Представникам цього знаку Зодіаку вдасться заробити цього року пристойну суму, проте через нерозумне використання грошей вони можуть опинитися на межі бідності. Стрільцям рекомендується прислухатися до порад інших людей, а також триматися якнайдалі від усіх видів незаконної діяльності.

Скорпіон

У Скорпіонів у Новому році не складеться з фінансами, проте їм на допомогу прийдуть близькі люди, які не дозволять впасти у боргову яму. Ситуація налагодиться у другій половині року, однак варто зосередитися на чомусь одному і не розпорошуватися на дрібниці.

Козеріг

Козерогам у Новому році доведеться ретельніше контролювати власні витрати. Не рекомендується ані позичати кошти, ані давати комусь у борг, а також проявити терплячість та розсудливість у зароблянні коштів.

Рак

Протягом року Раки немов кататимуться на американських гірках, то здіймаючись угору у сфері фінансів, то різко падаючи вниз і через це відчуватимуть нестабільність. Представники знаку Зодіаку непогано зароблятимуть цього року, але бездумно витрачатимуть кошти, що може створити фінансові проблеми.

Раніше ми писали, яких трьох знаків Зодіаку чекає диво в новорічну ніч.