RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 липня

2 липня

Всі новини

Удача не на їхньому боці: п'ять імен чоловіків, яким вічно не щастить

Астрологи назвали п'ять чоловічих імен, власникам яких не щастить не лише з жінками, а й у решті всіх сфер життя. Йдеться про Юліана, Романа, Бориса, Савелія, Германа.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Зможуть розбагатіти після 40 років: топ - 5 чоловічих імен

Юліан

В їхньому житті сподівається на успіх - значить зазнати поразки в будь-якій справі, за яку б вони не взялися. Тому вони звикли завжди покладатися лише на власні сили, знання, терпіння та цілеспрямованість.

Роман

Їх не лише залишила удача, а й концентрація. Сфокусуватися на чомусь одному вони не можуть. Але якщо над цим можна працювати, то на появу успіху вже ніяк не можна вплинути.

Борис

Борисам складно приймати рішення швидко, сам темп життя теж досить повільний. Тому вони легко упускають можливості покращити якусь із сфер свого життя.

Савелій

Савелію нічого доля просто так не дає в житті, все доводиться "вигризати" самому. Астрологи радять продовжувати ставити собі амбітні цілі, не опускати руки і виховувати силу волі.

Герман

Германам важко сходитися з людьми, йти з ними на компроміси, що пов'язане з його надмірною егоїстичністю та ознаками нарцисизму. Водночас стороною їх обходить і сама удача.

Нагадаємо, астрологи назвали імена, володарі яких притягують багатство.