RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Отримають прощення до кінця січня: названі знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше оприлюднили прогноз на січень, назвали три зодіакальні сузір'я, які до кінця цього місяця отримають від значимих людей прощення. Йдеться про Риб, Левів та Стрільців.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Кролик приховає ваш вік: які три знаки Зодіаку "помолодшають" у 2023 році

Риби

Як кажуть фахівці, Риби стараються нікого не ображати в житті, однак комусь все ж завдали болю. Така ситуація могла статися буквально недавно. Представники цього знаку і самі не помітили як оступилися, завдавши образи тому, кого люблять. Вони дуже сильно переживали, молили прощення, робили все задля цього, однак марно. Проте до кінця місяця опонент може передумати, що стане для Риб чарівним подарунком долі.

Лев

Народжені під цим знаком бувають різкі, хоч вони можуть зіграти "невинних". Завдяки цьому на них не можуть ображатися вічно. На початку року вони серйозно перегнули палицю, дуже сильно когось образивши. Дані індивіди вибачатимуться, і ще в січні отримають прощення.

Стрілець

Цей знак образив когось із своїх приятелів дуже давно. Товариш став фактично ворогом. Проте до кінця місяця ваш давній знайомий дасть про себе знати та буде не проти поновити спілкування. Таким чином, і Стрільці отримають довгождане прощення, поновлення приятельських відносин. Це для представників цього знаку стане абсолютно несподіваним щастям.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.