RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Здатні перетворити квартиру на смітник: п'ять найбільших нечупар за знаком Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку ненавидять бруд і готові годинами возиться з ганчіркою в руках, аби в будинку було чисто і затишно. Інші ж комфортно почуваються з шаром тижневого пилу на меблях та хаосом навколо, називаючи це творчим безладом.

Хто гороскопом не звертає на відсутність чистоти в будинку розповідає "Апостроф".

Скорпіон

Знайомі та близькі представники цього знаку Зодіаку ніколи не запідозрять Скорпіона у неохайності. Однак, це тому, що він часто готується до приходу гостей. Як тільки вони переступають поріг його будинку, Скорпіон знову розслабляється, продовжуючи відкладати миття посуду на завтра і збирати одяг на спинці стільця.

Читайте також: Не люблять моду і не стежать за трендами: чотири знаки Зодіаку, які не мають почуття стилю

Стрілець

Представники цього знаку Зодіаку, активні, енергійні, завжди готові до авантюр. Стрільця не можна назвати бруднульою, проте занадто охайним він також не є. Ці люди готові підтримувати чистоту, однак для глобального прибирання воліють найняти клінінг - їм просто шкода витрачати на цей час.

Лев

Леви ведуть надто активний спосіб життя і мало часу проводять удома. Вони вважають недоцільним проводити час зі шваброю, коли його можна провести більш продуктивно та цікаво, тому намагаються цю справу делегувати. При цьому, на зовнішньому вигляді Львів їхня неохайність ніяк не виявляється – на людях вони мають виглядати бездоганно.

Терези

Ці люди люблять чистоту та затишок, але прибирати не люблять і всіляко намагаються перекласти це на когось іншого.

Козеріг

Представники цього знака Зодіаку підтримують видиму чистоту, але, якщо заглянути до них у шафу або сервант можна здивуватися безладу, що там панує або шару бруду, що не стирається роками. Зовні Козеріг також виглядає охайно в той час, як на шкарпетках може бути дірка.

Раніше ми писали, яким парам за знаком Зодіаку не вистачає "хімії" у стосунках.