RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

З нього не можна спускати очей: чоловік з цим ім'ям схильний до всіх залежностей відразу

Деякі люди здатні взяти себе в руки практично в будь-яких ситуаціях і гідно подолати життєві невдачі. Водночас інші впадають з крайності в крайність і особливо схильні до впливу негативних звичок.

Йдеться про чоловіка, на ім'я Вадим, інформує "Апостроф".

Йому важко відмовитися від своїх пристрастей – у кармі чоловіка закладено залежність від багатьох речей: починаючи від цигарок та закінчуючи наркотиками.

Читайте також: Все життя слухають маму: топ-4 імені найбільш слабохарактерних чоловіків

Вадим досить емоційна та вразлива особистість. Ще з дитинства він ухвалює рішення, покладаючись на свою інтуїцію, через що часто розчаровує батьків. Емоціями Вадим керується і вже будучи дорослим – він може розлютитися, якщо його щось не влаштовує на роботі або розірвати стосунки через дрібні розбіжності з обраницею.

Такий чоловік схильний до алкоголізму, ігроманії, йому зовсім не просто відмовити собі в задоволенні провести вечір у полоні нових емоцій.

Крім того, Вадим досить наївний і людина, яка видалася йому важливою, досить легко зможе вплинути на чоловіка з цим ім'ям.

Будь-які стресові ситуації Вадим заливає алкоголем та вважає, що це нормально. А якщо раптом Вадим вирішить, що потрібно дбати про здоров'я, то всі допінги замінить безладними зв'язками з жінками.

Раніше ми писали, які імена носять чоловіки-нечупари.