RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Дзеркальна дата 03.03.2023: ритуали для залучення успіху у своє життя

У п'ятницю, 3 березня, відбудеться одна з дванадцяти дзеркальних дат — 03.03.2023, коли можна за допомогою сили трьох трійок провести ритуал на зміну своєї долі та залучення благ у своє життя.

Про це "Апострофу" розповіли нумерологи.

Найбільшу силу числа мають опівночі, і найкраще цей ритуал проводити перед дзеркалом.

Читайте: Нумерологія в літерах: як дізнатися код свого імені та дізнатися про долю

Свої цілі та прагнення потрібно записати на аркуші паперу та покласти перед дзеркалом. Після цього слід подивитися на себе у дзеркало та візуалізувати досягнення цих цілей.

Засвітіть свічку, яка є символом світла, і нехай її полум'я нагадує про навколишню позитивну енергію, що збережеться в будинку на весь рік.

Це також чудовий час для медитації та встановлення зв'язку зі своїм внутрішнім "я". Потрібно сісти перед дзеркалом, заплющити очі і зосередиться на диханні, завізуалізувавши позитивну енергію, що тече по тілу. У цей момент можна загадати будь-яке бажання, яке має здійснитися обов'язково.

Дзеркальна дата є можливістю висловити подяку. Потрібно записати список речей, за які людина вдячна, та покласти його перед дзеркалом. Потрібно подивіться на себе у дзеркало та висловити щиру подяку за все, що у вас є.

Нагадаємо, раніше ми писали, як розрахувати число свого імені й що воно означає.