RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Польщі від них божеволіють: українки з якими іменами користуються найбільшим "попитом"

Над деякими українськими іменами за кордоном сміються, оскільки їхнє звучання нагадує безглузді слова рідною мовою певної країни, проте інші просто пестять слух - серед поляків найбільшим "попитом" користуються імена Юлія, Олена та Ганна.

Про це повідомляє "Апостроф".

Варто зазначити, що жителям Польщі подобається не лише саме звучання імені, а й те, які риси характеру носійок в ньому закладено. Але не останню роль відіграє і психологічний аспект - польським залицяльникам здаються симпатичнішими ті жінки, в імені яких є звуки "л", "м" і "н".

Читайте також: Просто мед для вух: які жіночі імена найбільше подобаються полякам

Юлія

Ім'я Юлія вважається привабливим через позитивні асоціації з ним пов'язані. По-перше, воно походить від латинського слова "Юлій", що означає "м'ятий", "м'який". Це дає даному імені додаткове значення – м'якість та ніжність. По-друге, ім'я Юлія асоціюється з історією Римської імперії, де були відомі численні визначні особистості з таким ім'ям, що надає імені відчуття класичної елегантності та витонченості. Крім того, звучання цього імені дуже мелодійне та приємне для вуха. Юлії відрізняються явними лідерськими якостями та привабливі зовні.Також, вони харизматичні та здатні підтримати будь-яку бесіду в компанії, чим і приваблюють польських хлопців.

Ганна

Це просте ім'я є одним із найстаріших і найвідоміших у світі й часто зустрічається у різних культурах та релігіях. Завдяки своїй універсальності воно легко запам'ятовується та легко вимовляється людьми. Ім'я Ганна було дуже популярне у різні епохи й має безліч історичних зв'язків. Також воно часто зустрічається серед актрис, моделей та вчених, через що асоціюється у людей із красою та інтелектом.

Олена

Багатьом людям подобається ім'я Олена через його звучання – воно має мелодійний та м'який звук, який приємно вимовляти. Крім того, ім'я не надто довге і не надто коротке, що робить його незабутнім. Воно має грецьке походження та асоціюється з грецькою міфологією та легендами, а також часто зустрічається в історії та культурі різних країн світу. Також для багатьох це ім'я може бути пов'язане з позитивними емоціями та спогадами.

Раніше ми публікували топ-5 жіночих імен, які подобаються німцям.