RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Справжні "відьми": шість імен жінок, з якими варто поводитися обережніше

Деякі чоловіки найбільш схильні до впливу жіночої магії в той час, як дівчата з певними іменами можуть мати до неї безпосереднє відношення - вони намагаються повернути коханого в сім'ю, збагатитися або накликати біду на когось за допомогою чорної магії.

Які жіночі імена є популярними серед таких чаклунок, розповідає "Апостроф".

Маргарита

Дівчата, які мають це ім'я, зазвичай мають бурхливу фантазію і запальний характер. Іноді через недостатній самоаналіз і неусвідомленість у своїх вчинках вони можуть зіткнутися з непередбачуваними, іноді трагічними подіями в житті. У зв'язку з цим їм варто виявляти обережність і дбати про те, які думки та дії можуть зашкодити іншій людині.

Варвара

Дівчата з таким характером, як правило, мають важку вдачу і рідко знаходять спільну мову з іншими людьми. Вони звикли діяти на свій розсуд і не дозволяють нікому втручатися у своє особисте життя. Іноді люди, з якими вони спілкуються, можуть помітити, що після сварок з ними настає чорна смуга в їхньому житті.

Читайте також: Здатні бачити більше, ніж інші: п'ять "містичних" жіночих імен

Олександра

Деколи дівчат із цим ім'ям переконати в чомусь, але Олександри завжди готові захистити права слабких та беззахисних. Однак вони можуть випадково завдати шкоди тим, хто не поділяє їхню думку. Важливо, що Олександри швидко забувають, кого образили, і, швидше за все, не утримуватимуть негативні емоції довго.

Діана

Діани прагнуть більше дізнатися про світ магії й часто готові забути про свої цілі заради інших людей, хоча це не завжди відбувається. Не рекомендується сваритися або ображати їх, оскільки це може призвести до неприємних наслідків.

Мілена

Попри те, що дівчата з ім'ям Мілена можуть виглядати досить милими та здаватися беззахисними, усередині вони бувають сильними як вулкан. Вони здатні постояти за себе і відстояти свою честь, якщо це буде потрібно. Краще не ображати їх, бо кривдники можуть пошкодувати свої вчинки тисячу разів.

Юлія

Юлії мають буйний і впертий характер, і можуть влаштовувати істерики, якщо не отримують бажаного, попри вік. Якщо дівчина зацікавлена в хлопці, від якого не отримує взаємності, то може бути несолодко. Юлії мають здатність отримувати те, що хочуть, навіть без згоди інших людей.

Раніше м писали, які сім імен, які носять найдратівливіші та запальні жінки.

Вас може зацікавити:

Постійно живуть з розбитим серцем: знаки Зодіаку, які важко виходять із відносин

Не шукають легких шляхів: жіночі імена, носії яких мають високий інтелект

Самотність їм не загрожує: 5 жіночих знаків Зодіаку отримають безліч шанувальників у 2023 році