RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Здатні вдарити в спину: чотири імені чоловіків, яким не варто довіряти на 100%

Експерти назвали чотири чоловічих імені, власникам яким не варто довіряти на 100%. У списку: Віталій, Ігор, Всеволод, Геннадій.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Магніт для неадекватів: п'ять імен жінок, яким не щастить із обранцями

Віталій

Такі чоловіки кмітливі, наполегливі та пихаті. Своєї мети вони досягають будь-якими шляхами, зокрема й хитрістю. Їм властива спритність розуму у разі потенційного зиску. Чоловіки з таким іменем, почувши смак перемоги, можуть легко змінити пріоритети. При цьому далеко не на користь власної обраниці.

Всеволод

Всеволоди амбітні, але нездатні оцінити свої можливості. Вони можуть бути талановиті, а найбільший талант - у вмінні маніпулювати людьми. Йому властивий нарцисизм у всіх проявах. Чоловіки із таким іменем керуються принципом "мета виправдовує засоби". Вони зазвичай будують кар'єру, йдучи по головах.

Геннадій

Геннадії рідко думають про почуття інших. Вони зайняті отриманням власної вигоди. Від природи вони допитливі, розважливі, можуть пустити пилюку в очі, спотворивши факти у прагненні досягнути свого. Вони роблять вчинки, які вигідні виключно їм. Геннадії часто вибивають собі місце під сонцем, ігноруючи почуття близьких.

Ігор

Такі чоловіки доволі непостійні у бажаннях та прагненнях, у них, як у жінок, мінливий настрій. Вони відрізняються лукавством, "потрібними" знайомствами. Вимагають від оточуючих обов'язковості, хоча самим це не властиво. Чоловіки з таким іменем легко підлаштуються під будь-які обставини, можуть легко та кардинально змінити свої принципи, покластися на таку людину вкрай проблематично.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами є довгожительками.

  • Вас може зацікавити:

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність