RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Обіцяють бути насиченими: гороскоп на вихідні 15-16 квітня

Астрологи, які раніше назвали найрозумніші знаки Зодіаку, склали гороскоп на вихідні 15-16 квітня.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році

Овен

Для представників цього знаку вихідні будуть чудовими. Буде нагода насолодитися відпочинком та розслабитися. Вам точно захочеться провести час у колі рідних людей.

Телець

Вихідні обіцяють бути непростими. На відновлення може знадобитися більше часу. Цілком ймовірно, що виникнуть певні проблеми у спілкуванні з іншими, тому вкрай важливо зберігати спокій.

Близнюки

Вікенд виявиться насиченим та цікавим. Очікується зустріч з друзями чи якийсь захід, який запам'ятається яскравими враженнями. Зірки радять не забувати про фізичну активність.

Рак

Вам астрологи обіцяють спокійні та затишні вихідні. Може захотітися провести час у родинному колі чи близьких друзів. Не забувайте про свої особисті цілі та плани.

Лев

Вікенд для Левів теж буде енергійним та продуктивним. Можете взятися за справи, які давно відкладали, або знайдете нові ідеї для своєї роботи. Важливо пам'ятати і про відпочинок.

Діва

На вихідних вам вдасться розслабитися та добре відпочити. Тому може захотітися провести час на самоті чи зайнятися улюбленими хобі.

Терези

Вихідні обіцяють стати насиченими та цікавими, тому вам може захотітися провести час із друзями. Важливо не забувати і про обов'язки та плани.

Скорпіон

Уікенд виявиться складним. Можливо, у вас виникнуть деякі проблеми в роботі, тому тримайте нерви під контролем.

Стрілець

Вихідні будуть активні та насичені. Зможете зайнятися улюбленим видом спорту чи побувати на цікавій прогулянці. Важливо не забувати про час для відпочинку та розслаблення.

Козеріг

Для вас ці дні будуть спокійні та затишні, тому захочеться провести час у родинному колі чи близьких друзів. Важливо пам'ятати про свої особисті цілі та плани.

Водолій

Вихідні стануть дуже насиченими. Вам захочеться зайнятися творчим проєктом чи поїхати у подорож. Важливо не перевантажувати себе.

Риби

У вас виникне бажання на вихідних зайнятися улюбленими хобі. Проте не забувайте про спілкування з близькими людьми і не зневажайте фізичну активність, щоб не втратити тонус та життєву енергію.

Раніше "Апостроф" повідомляв про імена найжадібніших чоловіків.

  • Вас може зацікавити:

Не відрізняються вірністю: жіночі знаки Зодіаку, які готові зрадити

Вийшла заміж - розлучайся: сім імен чоловіків, з якими шлюб перетворюється на пекло

"Отрута" для кохання: психолог назвала чотири ознаки швидкого розриву відносин