RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Їхнім чоловікам не позаздриш: три імені жінок, які з віком стають справжніми мегерами

Астрологи, які назвали два імені чоловіків, здатних на підлість, розповіли, жінки з якими іменами з віком перетворюються на дуже буркотливих бабусь, які не дають сусідам та рідним розслабитися. Йдеться про Єлизавету, Катерину, Поліну і Наталю.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Будьте з ними обережнішими: п'ять імен мстивих жінок, які ніколи не забудуть образ

Єлизавета

В юності Єлизавета м'яка та легко йде на компроміси, а також завжди готова допомогти своїм близьким та родичам. Проте чим ближче до старості, тим більше вона думає лише про себе та істерично захищає свої інтереси, що часто перетворюється на справжній скандал.

Катерина

З юності Катерина строптива і починає виступати борцем за справедливість. Її лідерські задатки тримають своїх близьких у напрузі, адже вона часто роздає команди та "вершить правосуддя". Також Катерина часто чіпляється до людей, особливо в поганому настрої. У старості ці якості лише сильніше укорінюються в ній, не даючи спокою ні їй, ні оточуючим.

Поліна

Для Поліни дуже важливим є авторитет, тому робить усе, щоб його заробити. Вона стає активісткою, але часто всім незадоволена. Її капризи та вибуховий характер до старості перетворюють її на деспотичну та навіжену жінку.

Наталка

У Наташі велике самолюбство, що виливається в амбіції та пристрасть до статусу і грошей. У майбутньому вона може розгубити всіх друзів своєю зарозумілістю та внутрішнім тираном.

Нагадаємо, астрологи назвали трьох найкращих дідусів за знаком Зодиаку.

  • Вас може зацікавити:

Їм начхати на чужі почуття: два імені, які носять найзарозуміліші і байдужі чоловіки

Краще за них матерів немає: астрологи назвали трьох жінок за гороскопом

Схильні до садизму: два імені, які носять найжорсткіші чоловіки