Лайм

Людей, народжених під цим знаком, люблять найбільше - за доброту, енергію і оптимізм

Дізнайтеся, чи є ви у списку

Західна астрологія представлена 12 знаками Зодіаку, кожен із яких має різні особистісні характеристики. Астролог Сьюзан Тейлор поділилася з виданням Express.co.uk, який із знаків є загальним улюбленцем, а від кого інші вважають за краще триматися подалі.

За словами Тейлор, Лев - найулюбленіший із усіх знаків Задіаку. Астролог каже, що люди постійно тягнуться до Левів, які випромінюють оптимізм, доброту та пробивну енергію. Представники цього знаку багатьом здаються "ковтком свіжого повітря". Також вони веселі та позитивні, у їхній компанії часто буває легко та комфортно.

Фото: pixabay.com

Після Лева другим "найулюбленішим" знаком зодіаку є Стрілець. З ними приємно перебувати, вони кумедні та чуйні. Супутники та друзі Стрільця можуть розраховувати на допомогу, якщо опиняться у скрутному становищі.

Читайте також: Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень.

На третьому місці в рейтингу улюбленців знаходяться самовіддані Риби. Народжені під цим знаком люди думають про інших більше, ніж про себе. Хтось це гідно цінує, а хтось просто користується, тому Рибам слід уважно вибирати оточення.

Четвертим найулюбленішим знаком став Овен. Хоча Овнів часто вважають войовничими та зухвалими, для своїх друзів та близьких вони стають потужною опорою.

Якщо ж говорити про найменш улюблений знак, тут першість астролог віддала Скорпіонам. Представників цього знаку вважають неприємними, оскільки вони не люблять витрачати час на "безглузде" спілкування "ні про що", або "фальшиво" посміхатися чужим історіям. Але якщо Скорпіон вибрав вас своїм другом, вам пощастило: вони особливо перебірливі і зберігають цінні стосунки.

Раніше ми розповідали про найменш сумісні знаки Зодіаку, яким важко побудувати гарні стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини