RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Вільний час присвячують роботі: п'ять імен, які носять найпрацелюбніші жінки

Ім'я накладає відбиток на характер і долю людини: помічено, що носії деяких притягують гроші, як магніт, а володарки інших понад усе ставлять роботу.

"Апостроф" розповідає, які імена носять найпрацьовитіші жінки.

Марія

Ця жінка має сталевий характер і сильну волю. Вона любить, коли оточуючі залежать від неї - це дає Марії відчуття власної потрібності. Вона завойовує авторитет в очах колег, залишаючись на роботі допізна і беручи на себе додаткові навантаження.

Ніна

А ось Ніна може зробити роботу головною сферою свого життя тоді, коли відчуває нудьгу в особистому житті. Саме стабільність штовхає її на пошуки адреналіну у кар'єрі. В результаті вона досягає успіху і високих заробітків.

Аріана

З дитинства Аріана цікавиться всім, що пов'язане з творчістю. Саме у цій сфері вона реалізує себе, ставши дорослою. "Трудоголізм" цих жінок ґрунтується на справжній любові до своєї справи. Аріані просто шкода витрачати час на щось інше.

Читайте також: Ангели-охоронці їх бережуть: жіночі імена-талісмани, що захищають від проблем

Христина

Христина з головою йде в роботу з іншої причини – для щастя їй потрібно багато грошей, вона з дитинства звикла ні в чому не знати відмови. Щоб мати все, що захочеться і балувати себе, володарка імені готова багато працювати.

Віолетта

Власниця цього імені вкрай честолюбна, вона прагне слави і популярності. Саме заради них Віолета готова працювати не покладаючи рук. Ніщо так не мотивує її, як перспектива опинитися на обкладинках модних журналів.

Раніше "Апостроф" розповідав, дівчата з якими іменами виростають наймудрішими жінками.

  • Вас також може зацікавити:

Готові заради коханої на все: шість імен, які носять найщедріші чоловіки

Їхнім чоловікам не позаздриш: три імені жінок, які з віком стають справжніми мегерами

Ненавидять брехунів: п'ять імен, які носять найчесніші чоловіки та жінки