RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Краще взяти відпустку: астрологи назвали знаки Зодіаку, яких в травні чекають невдачі

Початок травня буде непростим для багатьох знаків Зодіаку через місячне затемнення 5 травня та ретроградний Меркурій, однак деяким представникам гороскопа особливо не пощастить – йдеться про Левів, Дів та Водоліїв.

Про це повідомляє "Апостроф".

Лев

Вам варто забути про бажання конкурувати з колегами та зосередитись на плідній співпраці. Попри те, що ви потребуватимете допомоги ви все ще зможете вирішувати більшість завдань самостійно. Зараз зірки рекомендують діяти рішуче і наполегливо, але також радять не піддаватись на спокусу швидких рішень. Приймайте рішення розумно і з увагою до можливих наслідків, а також встановлюйте сміливі, але реалістичні цілі.

Читайте також: Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

Діва

Ваша фізична форма може бути не найкращою в цей період - ви відчуватимете себе розгубленим та втомленим через різні проблеми. Намагайтеся бути більш уважними, тому що є високий ризик допустити помилки. Крім того, деякі колеги або друзі можуть завдати вам неприємностей на роботі. І це ще не все - можливо, вам доведеться швидко приймати рішення, які можуть бути ризикованими. Якщо ви необдумано витрачатимете гроші на різні речі, то до кінця місяця може виникнути фінансова складність.

Водолій

У Водоліїв можуть виникнути фінансові труднощі, і буде складно утриматись в межах бюджету, тому що доходи можуть затримуватись. Представнику знаку Зодіаку доведеться боротись за свої інтереси, щоб знайти гармонію в особистому житті. Також, варто приділити увагу професійним та партнерським відносинам. Водолій може розширити свої зв'язки, щоб здобути нові корисні навички для кар'єри, але варто уникати підписання важливих документів або прийняття великих рішень у цьому місяці.

Раніше ми писали, що астролог назвав три знаки Зодіаку, на яких чекає фінансовий успіх у травні.

  • Вас може зацікавити:

Сварки зміцнюють їхнє кохання: шість пар знаків Зодіаку, які роблять життя один одного цікавішим

Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

Звикли командувати всіма: найвибагливіші начальники за гороскопом