RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Головні невдахи травня: чотири знаки Зодіаку, на які чекають суцільні проблеми

У травні не надто добре складуться обставини для деяких знаків Зодіаку. Головними невдахами стануть четверо з них.

Про це розповів астролог Влад Росс, пише Главред.

Читайте також: Людей, народжених під цим знаком, люблять найбільше – за доброту, енергію та оптимізм

Рак

У середині травня Раку, ймовірно, доведеться різко змінити плани. Особливо це стосується сфери кар'єри. Астролог радить ставитися до цього філософськи: потрібно пам'ятати, що все, що не робиться, - на краще. Однак у фінансовому плані справи складуться вдало. Можливі зміни в особистому житті, може бути різкий поворот подій. Не виключено, що це станеться дуже емоційно. Цілком ймовірно, що партнер Рака зрозуміє те, що він давно намагався пояснити, від чого залежать їхні відносини. Вкінці травня може надійти вигідна комерційна пропозиція, можна грати у лотерею. Слабким місцем Рака буде комунікація. Його будуть неправильно розуміти. Можливі труднощі чи плутанина з документами.

Лев

На роботі представників цього знака чекає доволі напружений ритм, аж до знемоги. Хоч Лев зможе надихнути та зарядити своєю енергійністю колектив, проте треба боятися перепрацювань. Життєвих сил ледь вистачатиме. Відчуття скутості та підпорядкованості обставинам може принести багато неприємностей Леву до середини травня. В особистому житті можливі зміни, проте все буде монотонно. Тим, хто в пошуку ідеалу, зможе зустрітися з таким у найнесподіваніший момент. Слід остерігатися травм грудної клітки та переломів. Особливо у останній половині місяця. Можливі ДТП та нещасні випадки – Марс, що є травмонебезпечною планетою, увійде в знак Лева.

Діва

Вам варто проаналізувати колишні зв'язки і без жалю розпрощатися з непотрібними. Фортуна буде прихильною у травні лише у дрібних справах. Ближче до кінця місяця можливі розбіжності з партнером на побутовому ґрунті. Діві важливо контролювати емоції. Варто поекономити гроші і не купувати зайвого. Щодо здоров'я, то нормальна робота травної системи прямо залежатиме від емоційного стану. Можливе загострення гастритів та виразок.

Водолій

Травень мине під знаком мінус. Цьому знакові постійно доведеться пам'ятати слово "треба". Місяць стане нелегким періодом. Народжені під знаком прагнуть бути вільними, тоді як їх весь час до чогось примушуватимуть і їм доведеться підкорятися ситуації та обставинам. Не варто розпочинати з'ясування стосунків з партнером, адже це дуже невдалий час. Нехай усе йде своєю чергою. Вкінці травня уникайте брехні, оскільки обмани Водолія будуть швидко та яскраво розкриті. Для нових комерційних справ та додаткових заробітків - поганий час. Можуть загостритися хвороби горла, щитовидної залози. Варто обмежити споживання спиртного.

Раніше ми писали, що астролог назвав три знаки Зодіаку, на яких чекає фінансовий успіх у травні.

  • Вас може зацікавити:

Астролог назвала знаки Зодіаку, на яких чекають щасливі зміни у травні 2023 року

Від Тельця до Стрільця: 4 знаки Зодіаку, які закохуються через гроші

Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень