RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Зірки радять взяти паузу: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 травня

Важливою подією 5 травня стане місячне затемнення, яке може принести зміни у житті багатьох людей.

Експерти розповіли, що чекати від цієї п'ятниці представникам усіх знаків Зодіаку.

Читайте також: Легко не буде нікому: що принесе місячне затемнення знакам Зодіаку

ОВЕН

За серйозні справи сьогодні братися не варто - особливого успіху у них не буде, тому краще зосередитися на дрібницях, без якої, втім, ніяк не вдасться обійтися. Ще краще - просто відпочити.

ТЕЛЕЦЬ

Навколишні - як незнайомі, так і близькі - люди можуть свідомо намагатися вийти на конфлікт, не потрібно піддаватися їх впливу - злісні випади краще просто ігнорувати.

БЛИЗНЮКИ

Не треба дратуватися через дрібниці – причина для сварки з близькими людьми виявиться нікчемним. Намагайтеся тримати себе в руках та бути привітними.

РАК

Поганий настрій, який може докучати вам весь цей день, буде викликаний негативним впливом Місяця, а отже, не потрібно звертати уваги на погані передчуття.

ЛЕВ

Вам представиться чудова можливість продемонструвати оточенню – а заразом і самим собі – силу волі та характер. Зберігайте вірність своїм принципам.

ДІВА

Від рішучих кроків у будь-якій життєвій сфері в цей період рекомендовано відмовитись – результат може виявитися прямо протилежним очікуваному. Можете дозволити собі трохи лінощів.

ТЕРЕЗИ

Працюючи над досягненням головної професійної мети, не варто відволікатися на другорядні заняття. Все неважливе найкращі перенести на інший день.

СКОРПІОН

Якщо в якійсь життєвій сфері справи не найкращі, легко припустити, що раніше було допущено помилку. Цього дня можете знайти її та навіть виправити! Не проґавте цей чудовий шанс.

СТРІЛЬЦІ

Не треба розкривати душу, розповідаючи про потаємні речі тим, кому ви не довіряєте на тисячу відсотків. Це може спричинити великі проблеми.

КОЗЕРІГ

Обираючи між роботою та відпочинком, зірки цього дня радять зупинитися на другому. Усіх справ все одно не зробити, а перевести дух і відновити сили потрібно. Ви заслужили!

ВОДОЛІЙ

Поїздки, в які Водолії вирушать цього дня, виявляться успішними – водночас мета подорожі не має значення! Навіть тривіальна робоча поїздка принесе задоволення та сюрприз.

РИБИ

Ділитися чимось із оточуючими не тільки можна, а й потрібно! Якщо щось несподівано прийде у ваші руки - не шкодуйте, віддайте тим, хто дуже потребує.

Нагадаємо, раніше ми писали, що не можна робити в травневе місячне затемнення.

  • Вас може зацікавити:

Дзеркальна дата травня 05.05: як загадати бажання та залучити удачу на свій бік

Номер будинку може впливати на ваше життя: як розрахувати цифру і що вона означає

"Код" долі: як дізнатися число та значення свого імені