RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Удача в травні на їхньому боці: чотири головні щасливчики за знаком Зодіаку

Астролог Влад Росс назвав чотирьох головних щасливчиків травня цього року за знаком Зодіаку. Пощастить цього місяця Скорпіону, Стрільцю, Козерогу та Рибам.

Про це він розповів у своїй колонці на сайті видання "Главред".

Читайте також: Головні невдахи травня: чотири знаки Зодіаку, яких чекають суцільні проблеми

Скорпіон

Скорпіони успішно досягнуть мети самостійно цього місяця, якщо не сходитимуть із наміченого шляху. Проблеми по дорозі лише зміцнять внутрішній порядок і зібраність цього знака. Скорпіони можуть сміливо вимагати збільшення зарплати, але не забувати про почуття інших і передбачати всі ризики в кар'єрі.

В особистому житті буде серйозна перевірка на міцність, можуть бути радикальні зміни, які призведуть до кращого. Самотні представники цього знаку наприкінці травня вирушать на приємне побачення або навіть у романтичну подорож.

Також це чудовий період, щоб подолати свої шкідливі звички та запозичити здоровіші. Але слід у травні бути обережними з електрикою, оскільки є ризики отримати удар струмом.

Стрілець

Стрільці у травні будуть повністю готові до випробувань, які однозначно приведуть їх до успіху. Допоможе впоратися з труднощами кохана людина, вона буде поруч цілий місяць. Самотні представники цього знаку Зодіаку зможуть знайти кохання серед близьких друзів.

У роботі з'явиться новий контакт, який озвучить дуже привабливу пропозицію. Амбіції та працьовитість допоможуть у травні досягти успіху в кар'єрі.

У цьому можливі емоційні зриви. Астролог радить Стрільцям не зловживати з алкоголем і не бути надто недовірливими в цей період.

Козеріг

Найвдаліший місяць буде у Козерогів. Вони відчують себе босами і зможуть об'єднати інших заради реалізації своєї ідеї. Усі заповітні плани на травень зможуть реалізуватись, у тому числі й дальні поїздки. У роботі Козерога розкриють приховані таланти і до кінця місяця збільшать фінансовий дохід.

Крім того, астролог радить полікувати здоров'я у санаторії або через спорт та фітотерапію.

Риби

У Риб травень буде сповнений вдалих збігів, позитивного настрою та успішного результату поставлених завдань. Особливо пощастить творчим представникам цього знаку Зодіаку. Ймовірно, Риби захочуть змінити звичну атмосферу на місяць, їм надається гарна можливість відпочити за кордоном.

Також Рибам відкриються цікаві перспективи щодо роботи і надійдуть вигідні пропозиції. Проте астролог не радить розпочинати нові проєкти, а зосередиться на результатах попередніх праць. Запитання з грошима теж будуть вдало улагоджені.

У любовній сфері можливі зміцнення стосунків та знаходження компромісу. Крім того, Влад Росс рекомендує спорт і правильне харчування Рибам, оскільки у травні можливі проблеми з обміном речовин.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких травень 2023 стане напруженим.

  • Вас також може зацікавити:

У травні запахне розгромом Росії: астролог назвав дві важливі дати для України

Готові "вибухнути" будь-якої миті: три знаки Зодіаку відрізняються особливою нетерпимістю до оточуючих

Звикли брати від життя все: чотири знаки Зодіаку, яким постійно заздрять