RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Мають високий рівень інтелекту: топ – 5 імен розумних чоловіків

Існують такі чоловічі імена, які наділяють свого власника непересічним інтелектом. У цьому списку: Микола, Максим, Володимир, Олексій, Михайло.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість

Микола

Такі чоловіки дещо закриті та не дуже комунікабельні. Тоді як від природи наділені високим інтелектом. Це дозволяє їм досягти неабияких висот у житті. Часто вони стають чудовими інженерами, програмістами та вченими. Водночас із лідерськими якостями у них можуть бути деякі проблеми. Через це керівні посади вони обіймають вкрай рідко.

Максим

Ще в дитинстві хлопчики з таким ім'ям демонструють свій високий інтелект. Як правило, вони добре навчаються у школі та вузах. Це у майбутньому дозволяє стати відмінними фахівцями у сферах, яким присвячують життя.

Володимир

Володимири мають як сильні лідерські якості, так і високий інтелект. Разом вони дозволяють досягнути успіху у кар'єрі. Володимири дуже часто стають керівниками.

Олексій

Такі чоловіки, як правило, цілеспрямовані, працьовиті та дуже розумні. Ще з дитинства Олексії обирають собі сферу діяльності та досягають високих у ній результатів.

Михайло

Михайло відрізняється мужнім характером, добродушністю, комунікабельністю та доволі високим інтелектом. Це допомагає досягнути успіхів у кар'єрі, бізнесі, а також науці.

Раніше ми писали про дві помилки чоловіків, які можуть зруйнувати стосунки із жінкою.

  • Вас може зацікавити:

Не відрізняються вірністю: жіночі знаки зодіаку, готові змінити

Вийшла заміж - розлучайся: сім імен чоловіків, з якими шлюб перетворюється на пекло

"Отрута" для кохання: психолог назвала чотири ознаки швидкого розриву відносин