RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Настав ваш зірковий час: астрологи назвали щасливчиків тижня, яким світить прорив у кар'єрі

Деякі знаки Зодіаку у травні зустрінуть своє кохання, а вже протягом поточного тижня Овни, Тельці, Леви та Діви отримають несподівані доходи й успіх в роботі.

Про це повідомляє астрологиня Марина Скаді, інформує ТСН.ua.

Овен

Цього тижня вам необхідно приділити час різноманітним домашнім клопотам та піклуванню про своїх близьких. Хоча виконання рутинних завдань може не принести задоволення, але їх потрібно виконувати. Наразі очікується значна кількість витрат, проте, з іншого боку, можна очікувати на збільшення прибутків. Цей тиждень може бути успішним для завершення найскладніших проєктів і допомоги колегам. Якщо ви проявите завзятість та працьовитість, керівництво оцінить ваші зусилля та запропонує вигідне відрядження. Якщо ви працюєте в службі, то змінювати роботу варто лише за умови вигідної пропозиції. Успішними можуть стати проєкти, у яких беруть участь іноземні партнери.

Телець

Фінансування буде здійснюватися з різних джерел, зокрема від партнерів у бізнесі, друзів і чоловіка. З'явиться можливість отримати велику суму у позику від друзів або банку. Підприємцям доведеться змагатися з жорсткою конкуренцією. У сфері бізнесу варто бути обережними та уважними, оскільки наявність недобросовісних партнерів може стати загрозою для вашого бізнесу або кар'єри. Однак, у складний момент ви можете розраховувати на допомогу вашого друга або доброго знайомого, який надасть вам корисні поради й фінансову підтримку.

Читайте також: Впораються з будь-якою проблемою: три знаки Зодіаку із золотими руками

Лев

Навіть якщо ви не були задоволені своїми досягненнями протягом першої половини місяця, на цьому тижні ви отримаєте очікувані результати. Вкотре ви можете зіткнутися з опозицією конкурентів, які наполегливо претендуватимуть на те, що ви вважаєте своїм. Проте, ви досить сильні зараз енергетично і зможете перемогти недоброзичливців. У сфері бізнесу зараз найкращий момент для розширення і пошуку серйозних інвесторів. Ваші дії підтримуватимуть впливові знайомі, які допоможуть вам розв'язати всі питання, пов'язані з документами та просуванням проєктів.

Діва

Попри незначний спад продуктивності у справах та зниження прибутку у вашому бізнесі, наразі найкращим рішенням буде вносити зміни у вашу професійну діяльність та рухатися вперед по кар'єрній драбині. Цей тиждень надасть можливості для розв'язання юридичних питань та звернення за допомогою до закордонних партнерів. Ваш організм практично неуразливий в цей період, і ви маєте гарний настрій. Високий рівень енергії дає вам змогу зайнятися спортом та досягти бажаних фізичних форм. Використайте ці переваги на повну.

Раніше ми писали, як дата народження впливає на фінансове становище людини.

  • Вас може зацікавити:

Відомі своїм неробством: топ – 5 лінивих чоловічих знаків Зодіаку

Не можуть жити без істерик у стосунках: чотири скандальні знаки Зодіаку

Їх нічим не залякаєш: найбезстрашніші знаки Зодіаку