RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Справжні барани: п'ять найупертіших знаків Зодіаку

Вміння відстоювати свою думку – важлива риса, але у Всесвіті існує тонка грань між відстоюванням своїх переконань та впертістю, балакучістю і небажанням слухати співрозмовника.

"Апостроф" розповідає, з якими знаками Зодіаку сперечатися марно.

Читайте також: Доля готує несподіваний удар: ці п'ять знаків Зодіаку в липні чекають на неприємності

Овен

Овни бачать мету і не помічають перешкод. У житті їм всі події є змаганням, іноді, навіть із собою. Овни вперто стоятимуть на своєму, навіть якщо щось і здається важким чи нездійсненним.

Телець

Тельці надзвичайно наполегливі та цілеспрямовані люди, які воліють працювати у своєму власному темпі та не сприймають чужої думки. На шляху до мети ці люди використовують перевірені методи та рідко наважуються ризикувати. Але безкомпромісна натура Тельців іноді приносить їм більше шкоди, ніж користі.

Лев

Леви – горді та не готові йти на компроміси та поступки. Водночас, Леви щирі й щедрі люди, але їхнє его занадто велике, щоб погоджуватися на колективні рішення. Попри те, що Леви ніколи не прагнуть завдати шкоди близьким, їх егоцентризм часто стає причиною сварок.

Скорпіон

Скорпіони пристрасні та темпераментні люди. Усі їхні дії підкріплені яскравими емоціями та переживаннями, які домінують над почуттями інших людей. Скорпіони підуть на поступки, якщо їх про це попросять рідні чи дуже близькі люди. Жодні вмовляння і навіть аргументовані слова на них не діють.

Водолій

Водолії найнезалежніший знак Зодіаку. Ці люди переповнені прогресивними, але часто суперечливими ідеями, які опонують загальноприйнятим переконанням. З думкою Водолія сперечатися дуже складно і, напевно, марно.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку в липні отримають потужний шанс розбагатіти та купатимуться в грошах.

Вас також може зацікавити:

Таролог дала прогноз на липень для всіх знаків Зодіаку: кому випала удача, а кому – проблеми

Життя поряд з ними схоже на казку: чотири найкращі тещі за знаком Зодіаку

Спіймають удачу за хвіст: названі щасливчики липня по гороскопу