RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

У Тельців все чудово,а у Скорпіонів дрібні неприємності: гороскоп на 20 липня

Чим ближче вихідні, тим цікавішими стають пригоди! Хтось готовий знайти велике кохання і піти за своїми мріями, хтось - не проти досягти успіхів у кар'єрі.

Астрологи розповіли, чого чекати від цього четверга.

Читайте також: Марс і Меркурій змінили становище: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

Овен

На вас чекає дуже вдалий день. Вирішаться труднощі, що виникли раніше, відкриються нові можливості. Також з'явиться шанс піднятися кар'єрними сходами, зміцнити професійні позиції, отримати підтримку впливових людей.

Телець

Все йде чудово. Не відмовляйтеся від задуманого, будьте готові втілити в життя найсміливіші плани. З'являються чудові ідеї та творчі задуми. Ви швидко досягнете успіхів, але не зупиняєтеся на досягнутому, а рухаєтеся далі, підкоряючи нові вершини. Амбітність і цілеспрямованість надають вам привабливості, не виключені приємні знайомства та службові романи.

Близнюки

Дуже плідний день. Хоч би які перешкоди виникали на дорозі, ви не відступаєте і добиваєтеся свого. Проблеми вирішуються швидко, тому що ви використовуєте нестандартні методи, виявляєте рідкісну винахідливість. Стануть в нагоді отримані раніше знання та навички, знайдеться застосування вашим талантам, про які ніхто не здогадувався.

Рак

День приємних сюрпризів. Імовірний вдалий збіг обставин, збіг, який дасть вам можливість втілити в життя якісь цікаві ідеї, зайнятися справді цікавою справою. Буде шанс продемонструвати свої сильні сторони, завоювати пошану людей, чия думка вам небайдужа.

Лев

Непростий день. Шанси досягти успіху у вас є, але доведеться докласти чимало зусиль. Багато проблем доводиться вирішувати самостійно, ні від кого не очікуючи на підтримку. Ваші союзники надто зайняті власними справами, і зараз не найкращий момент для того, щоб звертатися до них за допомогою.

Діва

Не варто поспішати. Цей день добре підходить для того, щоб аналізувати ситуацію та будувати плани на майбутнє, обмірковувати стратегію, обирати союзників. Ви дуже завбачливі, не переоцінюєте свої можливості та не допускаєте промахів; будь-які ваші прогнози будуть напрочуд точні.

Терези

Спокійний день. Він навряд чи ознаменується значними подіями, але дозволить відпочити та відновити сили, приємно провести час та налаштуватися на позитивний лад. Вдалий день для навчання та самоосвіти можна отримати корисний досвід.

Скорпіон

На початку дня можуть виникнути дрібні неприємності, але ви швидко впораєтеся з ними. Надалі переважатиме вплив позитивних тенденцій. Можливі значні зміни на краще у професійній сфері. Ви робите великі успіхи, чудово справляєтеся з вирішенням навіть найскладніших завдань.

Стрілець

Все йде добре, немає причин для занепокоєння. З'являються нові ідеї, буде можливість втілити у життя якісь давні плани. Не бійтеся експериментувати, йти на виправданий ризик. Зірки на вашому боці, тому вам багато в чому таланить. Можливі грошові надходження, деякі представники знака з'явиться нове джерело доходів.

Козеріг

Четвер стане незабутнім та приємним днем. У ньому буде чимало несподіванок, подій, на які Козероги раніше навіть не розраховували. Можуть справдитись давні мрії, у деяких Козорогов з'явиться шанс втілити в життя сміливі ідеї, зробити те, що раніше можна було тільки мріяти. Вірте у свої сили; не відступайте, якщо на шляху виникнуть перешкоди – ви напевно зможете подолати їх.

Водолій

Цей день буде дуже неоднозначним. Можуть виникнути великі труднощі, можливі непорозуміння, затримки у справах. На роботі буде більше суперечок та розбіжностей, ніж зазвичай. Ви багато проблем берете надто близько до серця, хвилюєтеся і переживаєте замість ухвалення виваженого рішення.

Риби

Варто приготуватися до досить непростого дня, який принесе проблеми та труднощі. Не варто переживати - ви обов'язково раптово ефективний спосіб упоратися з ними. Можна розпочинати нові справи; Чим більше фантазії та творчого підходу вони вимагають, тим краще. Імовірні приємні зустрічі, цікаві знайомства, буде можливість добре провести час із людьми, які вам дорогі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що у липні землю накриє одразу п'ять магнітних бурь.

  • Вас може зацікавити:

Будуть на сьомому небі від щастя: ці знаки Зодіаку зустрінуть кохання до кінця літа

Доля готує несподіваний удар: ці п'ять знаків Зодіаку в липні чекають на неприємності

Таролог дала прогноз на липень для всіх знаків Зодіаку: кому випала удача, а кому – проблеми