RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Виростають несамостійними: п'ять імен чоловіків, які не вміють жити без порад мами

Експерти назвали чоловічі імена, власники яких все життя будуть під пильною опікою своїх матерів. У списку справжніх "маминих синків", яких краще оминати стороною: Костянтин, Ілля, Кирило, Матвій та Тимофій.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Магніт для неадекватів: п'ять імен жінок, яким не щастить із обранцями

Костянтин

У таких чоловіків до самої смерті буде дуже міцний зв'язок із матір'ю. Розрив, який мав би статися у підлітковому віці, серйозно запізнився. Експерти радять не дивуватися, якщо доведеться все життя спостерігати неадекватне поклоніння матері у всьому, хоч вона може бути абсолютно далека від ідеалу.

Ілля

Матері все життя ставляться до таких чоловіків як до маленьких хлопчиків, яких постійно потрібно спрямовувати на істинний шлях, виконуючи всі примхи. Якщо сподіваєтеся, що він "переросте", то дуже глибоко помиляєтесь і обов'язково доведе протилежне.

Кирило

Такі чоловіки егоїстичні та самовпевнені. Вони вважають, що їм всі довкола винні. Вільний час воліють присвячувати матері, яка обирає йому дівчину та диктує як поводитися.

Матвій

Цей чоловік по-дівочому вразливий і цілком залежить від матері. Багато років такі чоловіки не можуть влаштувати своє особисте життя, тому що матері не подобаються супутниці. Так взагалі може залишитися неодруженим, якщо вчасно не зрозуміє, що це з матір'ю щось "не те", а не з дівчатами.

Тимофій

Власники цього імені з дитинства оточені увагою та турботою. Їхні люблячі мами сильно піклуються про них і не дозволяють допомагати по дому. Тимофії виростають несамостійними. Тому навряд чи їх можна назвати гордо і без сумніву "чоловік".

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять чоловіки з тяжким характером.

  • Вас може зацікавити:

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Проведуть пенсію в оточенні кішок: п'ять імен жінок, яким у старості загрожує самотність