RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Не варто всім поспішати: найкращій вік для шлюбу по знаку Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найбільш шляхетні знаки Зодіаку, повідомили про ідеальний вік для шлюбу.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Під цими знаками народжуються мільярдери: астрологи назвали 4 знаки, яким щастить у бізнесі

Овен

Стають дорослими Овни пізно, тому астрологи радять одружуватися або рано у 18-20 років, або після 30-ти. Якщо є проблеми у житті, то не варто шукати їх вирішення у шлюбі, оскільки до добра це не доведе.

Телець

Зірки радять одружуватися тільки один раз і до 25 років. Все тому, що повторні шлюби можуть сильно зіпсувати життя. Іти під вінець необхідно виключно з людиною, до якої є довіра. Інакше не варто взагалі будувати сім'ю.

Близнюки

Це егоїстичний та вітряний знак, тому може спонтанно одружитися. Справа приведе або до розлучення, або до життя з "чужою" людиною. Ідеальний вік одруження - після 40 років, так буде безпечніше для всіх.

Рак

Найсприятливішим віком для одруження вважається період від 23 до 28 років. Цьому знаку не треба засиджуватися без стосунків, проте і поспішати з одруженням не варто. Найкраще вибирати собі в партнери ровесника або людину трохи старшу.

Лев

Цьому знаку навіть невдалий шлюб дозволить зробити висновки та принесе велику користь. Вони вважають, що від поганих відносин теж можна отримати досвід і будувати міцні серйозні та здорові стосунки. Найкраще одружуватися після 30 років.

Діва

Діва, якщо не впевнена в людині, то незважаючи на почуття, матиме приречене сімейне життя. Для жінок-Дів рекомендують вік одруження 25-35 років, для чоловіків – 30-40. Не треба поспішати з ухваленням рішень.

Терези

Жінкам-Терезам найкраще виходити заміж до 30 років, адже представники цього знаку зодіаку швидко старіють у психологічному плані. З часом буде складно побудувати здорові стосунки. Чоловікам-Терезам одружуватися краще до 40 років.

Скорпіон

Представникам цього знаку зодіаку можна одружуватися, як у ранньому віці, так і в пізнішому. Головне, щоб поряд була людина, яка розумітиме. Після 20 років у них дуже насичений життєвий період, коли присвячують своєму розвитку, кар'єрі та визнанню у суспільстві, а шлюб цьому заважатиме.

Стрілець

Це єдиний знак, якому можна одружуватися у будь-якому віці. Хоч Стрільці волелюбні, та шлюб їх трохи приструнює й дисциплінує. У відносинах здатні на компроміси.

Козеріг

У Козерогів друга половинка - друг та компаньйон. До 30 років краще займатися кар'єрою та розвитком. Головне у шлюбі – довіра, підтримка, взаємовиручка. Ранній шлюб буде приречений на провал.

Водолій

Цьому знаку одружуватися можна теж у будь-якому віці, але краще якомога пізніше. Головне - не поспішати зі шлюбом, а спочатку краще пізнати людину, зустрічатися з нею, щоб потім не мати розчарування. Обирати людину треба мудрішу.

Риби

Ідеальний вік для одруження у Риб - 23 до 35 років. Представникам цього знака треба бути менш емпатичними з другою половинкою, менше вирішувати чужі проблеми, а цінувати себе.

Раніше ми називали п'ять найвпертіших знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Купатимуться в грошах: ці знаки в липні отримають потужний шанс розбагатіти

Доля готує несподіваний удар: ці п'ять знаків Зодіаку в липні чекають неприємності

Під цими знаками народжуються мільярдери: астрологи назвали 4 знаки, яким щастить у бізнесі