RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Осетрова" повня переверне життя цих знаків Зодіаку: кому Супермісяць готує зміни

1 серпня 2023 року, о 20:33 за київським часом жителі України побачать особливу повню, яку називають осетровою. Ця подія вплине на представників усіх знаків Зодіаку.

Експерти розповіли, чиє життя може кардинально зміниться в цей період.

Читайте також: Сплануйте важливі події: календар сприятливих та несприятливих днів у серпні

Езотерики стверджуються, що в цей час емоції "битимуть через край", і приборкати їх буде завданням із зірочкою. Імпульсивність у спілкуванні, необдумані кроки, непрогнозовані дії – всі ці "подарунки" принесе серпнева повня.

Експерти радять присвятити цей період романтиці та сімейному проведенню часу; творчості та читанню корисної літератури; збиранню лікарських трав; відпочинку та подорожам; медитації та самопізнанню.

ЛЕВ

Емоційний стан Львів у цей період буде нестійким. У вас з'явиться непоганий шанс подивитися на свої стосунки та ухвалити важливе рішення. Ситуація в особистому житті може загостритися, потрібно звернути увагу на тих, хто по-справжньому цінує вас.

ТЕЛЕЦЬ

Цей особливий період часу допоможе Тельцям опинитися в так званому стані потоку та проявити себе з найкращого боку. Ось тільки експерти закликають подумати про вигоряння та рекомендують спиратися на свої сили. Ви відчуєте потребу показати всім навколо свої таланти, але якщо ваші рішення будуть засновані виключно на егоїзмі, це не принесе добрих результатів.

ВОДОЛІЙ

Ця повня допоможе представникам цього знака Зодіаку пізнати себе і зрозуміти свої глибинні бажання. Серпень 2023 року стане періодом трансформації, доведеться бути більш чесним вразливим.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про головних щасливчиків останнього літнього місяця.

Вас також може зацікавити:

Нові зустрічі та повернення колишніх: що принесе серпень знакам Зодіаку в коханні

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку: фото

Як Повня впливає на чоловіків: плюси та мінуси