RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Їм терміново треба у відпустку: чотири знаки Зодіаку, у яких емоційне вигорання

Астрологи, які раніше назвали тих, хто має сильну інтуїцію за гороскопом, розповіли про знаки, яким потрібен відпочинок через емоційне вигорання.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Слухайте голос серця: любовний гороскоп на серпень 2023

Козеріг

За словами фахівців, Козеріг вважається одним із найпрацьовитіших знаків. Народжені під цим знаком, як правило, дуже старанні і не люблять робити перерви. Саме тому періодичні відпустки вкрай важливі для носіїв цього знаку. Це убезпечить від розпорошення ресурсів та перенавантаження.

Рак

Раки у роботі дуже дбайливі. Однак їм загрожує вигоряння, якщо буде непереборне бажання заробити "усі гроші світу". Через це під кінець літа краще подумати бодай про тиждень відпочинку в оточенні друзів та близьких. У разі, якщо Рак не може поїхати кудись на відпочинок, потрібно знайти час для занять йогою чи медитації.

Скорпіон

Хоч цей знак енергійний, і не може сидіти без діла, все ж варто відволіктися від справ. В крайньому випадку радять зайнятися чимось новим. Наприклад, цікавим видом спорту: квадроциклами, гірськими велосипедами, гірськими лижами. Власники цього знаку можуть також вирушити у подорож чи екскурсію.

Терези

Терезам також радять відпочити. У відпустці вони зможуть потратити значну суму на новий гардероб, інтер'єр чи гаджети. Варто поєднати шопінг і знайомство із новими містами чи країнами. Оновлення принесе заряд енергії, який підтримуватиме настрій у холодну пору року.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи назвали тих, хто вважається найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року