RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Чорний Місяць винесе на поверхню потаємне: що чекати від Молодика у Леві 16 серпня

Астрологи, які назвали імена, якими називають найсміливіших чоловіків, вказали знаки Зодіаку, для яких період Молодика, з 16 серпня, стане початком для позитивної трансформації особистості.

"Апостроф" розповідає, для представників яких сузір'їв друга половина серпня є дуже відповідальним періодом, енергетичний потенціал якого сприяє духовному розвитку.

Читайте також: Слухайте голос серця: любовний гороскоп на серпень 2023

Кармічний Молодик у Леві (з 16 серпня о 12:38 за київським часом) принесе людям випробування, які потрібно пройти, щоб стати найдосконалішою версією себе. Цей енергетичний фон обумовлений негативною кармічною точкою - Чорним Місяцем (Ліліт) - поряд з Молодиком, вказуючи, що кожен наслідок у житті має свою причину. Молодий місяць у фіксованому вогненному знаку Лева 16 серпня змусить обернутися назад, згадати минуле. Це Молодий місяць "витягне" на поверхню те, що люди вважають краще приховувати та не показувати іншим.

Найсильніший вплив Молодик здійснить на Тельців, Львів, Скорпіонів, Водоліїв. У цей період можливі емоційна напруга, необдумані витрати та погіршення самопочуття. При прийнятті важливих рішень варто порадитись із близькими.

Тельці повинні будуть вийти із зони комфорту для досягнення мети. Ймовірно, зростуть витрати, тому необхідно переглянути свої життєві цілі та соціальні амбіції.

Леви можуть зіштовхнутися з непорозуміннями чи сварками. Ситуація в особистих та ділових стосунках може похитнутися. Левам доведеться повертатися до минулого і віддавати давні борги.

Скорпіони матимуть змогу переоцінити свої матеріальні можливості. Можлива криза в особистих стосунках чи критика з боку партнерів і друзів.

Водолії в цей період мають бути максимально уважними до деталей. Це час тривог, конфліктів, відсутності стабільності та визначеності.

Овнам та Стрільцям може зненацька випасти щасливий шанс. Виявляйте активну життєву позицію, займайтеся професійною діяльністю, але не втрачайте зв'язку з реальністю.

Близнюкам і Терезам цей час не принесе особливого задоволення. В основному діятиме формула - отримайте те, що віддасте іншим.

Для Раків цей період буде важким, принесе несподівані та не надто приємні сюрпризи. Важливо зберегти психічне та фізичне здоров'я.

Діви, Козероги та Риби зможуть обійти гострі кути у стосунках з друзями та близькими. Ці знаки зможуть вирішити давні суперечки і проблеми та досягти рівноваги й гармонії в душі.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року