RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Час романтики і пристрасті: у вересні п'ятьом знакам Зодіаку пощастить в коханні

Астрологи, які назвали знаки Зодіаку, що не піддаються на провокації, озвучили любовний гороскоп на вересень.

"Апостроф" розповідає, що зірки приготували першого місяця осені для представників усіх сузір'їв.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Овен

Цього місяця Овни відчують внутрішню силу і бажання діяти. Можна вирушити в романтичну подорож з коханою людиною або спробувати щось нове у стосунках. Не бійтеся та слухайте своє серце.

Телець

Тільці у вересні знайдуть відчуття стабільності та гармонії в особистому житті. Довіртеся своїм інстинктам і дозвольте коханню вести вас.

Близнюки

Для Близнюків дуже важливим цього місяця буде спілкування. Це чудовий час для глибоких відвертих розмов з другою половиною. Ви здивуєтеся, наскільки багатогранним може бути партнер.

Рак

Для Раків у вересні важливо прислухатися до себе та зосередитись на власних потребах. Виділіть день для улюблених хобі.

Лев

У вересні Леви відчують себе сміливими та готовими до звершень. Ви зможете зізнатися у своїх почуттях чи зробити пропозицію своїй половинці.

Діва

Для Дів цього місяця потрібно плисти за течією і віддатися романтиці. Не потрібно намагатися все контролювати, дозвольте собі бути выднесеним чарами любові.

Терези

У вересні Терезам, слід зосередитися на пошуку гармонії у відносинах. Слухайте свою другу половину і довіртеся коханню. Компроміси є найкоротшими шляхами до успішного партнерства.

Скорпіон

Скорпіони у вересні потраплять в калейдоскоп подій. Ви притягуватимете до себе інших як магніт. Дозвольте своїм бажанням спрямовувати вас та прислухайтеся до внутрішнього голосу.

Стрілець

Цього місяця Стрільці відчують спрагу гострих відчуттів та нових пригод. Це може бути побачення наосліп з кимось новим або несподівана подорож.

Козеріг

Козерогам вересень принесе стабільність та спокій в особисте життя. Ви можете очікувати, що відносини стануть міцнішими та безпечнішими. Також можливі несподівані романтичні зустрічі.

Водолій

Цього місяця Водоліям важлива емоційна близькість та довіра. Ви досягнете повного розуміння зі своєю другою половинкою. Не бійтеся ділитися своїми планами та мріями.

Риби

Риби у вересні "витатимуть у хмарах". Ви відчуєте особливу мрійливість та романтичність. Це ідеальний час для побачень та прогулянок під Місяцем.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року