RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Чого чекати знакам Зодіаку 20 серпня: гороскоп за картами Таро

У неділю, 20 серпня, деяким знакам Зодіаку карти Таро обіцяють перспективи, іншим доведеться зіштовхнутися з фрустрацією.

Про це пише "Апостроф".

Читайте: Мрія кожної жінки: під якими знаками Зодіаку народжуються найласкавіші чоловіки

Овен - Імператриця. Ця карта втілює силу природи. Тому в даний період вам необхідно з головою поринути у навчання, черпати інформацію звідки тільки можна. Втім, швидше за все, слід трохи зменшити темп, щоб не пропустити щось важливе.

Телець - Трійка жезлів. Зазначена карта є символом людини, яка бачить широкі перспективи навколишнього світу. Передбачається, що ви досягли своєї вершини, тому настав час відпочити та розслабитися, згадавши важкий шлях минулого і трохи помріяти про майбутнє.

Близнюки – Вежа. Зазначена карта вказує на те, що стабільність та безпека не вічні. Тому варто розглянути всі аспекти свого життя більш уважно, швидше за все, десь з'явилася тріщина. Це стосується практично всього - любові, дружби, фінансів, здоров'я. Важливо зрозуміти, який елемент у цій конструкції застарів, зробити висновки та рухатися далі.

Рак - Десятка Жезлів. Ця карта символізує темний настрій, тому слід підготуватися до розчарувань. Астрологи радять припинити шукати щось більше, оскільки нескінченні перегони не сприяють зміцненню відносин. Зробіть невелику паузу, розберіться насамперед у собі.

Лев - Король мечів. Дана карта символізує гостроту розуму, хитрість та витончений інтелект. Сьогодні Лев відчуває сили для подолання будь-яких перешкод на його шляху, проте, як це часто буває, в справу втрутиться "випадок його величність".

Діва – Лицар Денаріїв. Ця карта символізує терпіння, завдяки якому створюються корисні речі. Тому, якщо щось йде не за планом, потрібно бути розсудливим, видихнути та продовжувати займатися справою. Саме наполегливість призведе до успіху.

Терези – Дев'ятка мечів. Дана карта символізує тривожність та депресію. Очевидно, вам доводиться співіснувати з певною дією, яка викликає гіркоту та жаль. Потрібно розібратися у причині занепокоєння та прийняти важливе рішення для нейтралізації почуття пригніченості.

Скорпіон - Дев'ятка Денаріїв. Дана карта символізує фінансовий успіх, тому цей знак напевно очікує на прибуток. Вам посміхається Фортуна, тому не варто розмірковувати надто довго – хапайте удачу за хвіст.

Стрілець - Туз Кубків. Дана карта вказує на якийсь унікальний момент, який незабаром станеться, а ось яким він буде, залежить тільки від вас. Єдина вимога – вам потрібно буде докласти зусиль для цього шансу.

Козеріг - Дев'ятка Кубків. Ця карта символізує період справжньої радості. Даний відрізок часу протікає легко, робота приносить задоволення, а відпочинок – насолоду.

Водолій – Верховна жриця. Ця карта символізує інтуїцію, тому варто прислухатися до своєї підсвідомості. Внутрішній голос підкаже правильний шлях та правильне рішення.

Риби - Смерть. Ця карта символізує прощання. Для цього знака Зодіаку, мабуть, настав час покінчити з токсичними стосунками. Це може бути завершення відносин як із родичами, так і в колективі поза сім'єю.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Восени розпочнеться "чорна смуга": три знаки Зодіаку у вересні чекають проблеми

Їхні шлюби будуть вічними: астрологи назвали найміцніші пари по гороскопу

Почнеться "біла смуга": ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками до кінця літа