RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Мрія кожної жінки: під якими знаками Зодіаку народжуються найласкавіші чоловіки

Астрологи, які раніше розповіли, хто за гороскопом боїться показати свої емоції, назвали чотири знаки Зодіаку, представники яких вважаються найласкавішими чоловіками у світі.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень

Риби

За словами фахівців, найласкавішими вважаються представники знака Риби. Також їх можна назвати найщедріших на тепло. Від природи цей знак дуже ніжний та чуттєвий. Він заточений на турботу про другу половинку і ніколи не зрадить кохану. Також дуже тактильні - обожнюють ніжні дотики, поцілунки, обійми та секс. В інтимі віддають дуже багато, хоч і потребують теплоти.

Телець

Цей знак дуже любить віддавати свою ніжність у вигляді подарунків, сюрпризів, ласок у близькості. Вони всю енергію можуть дати коханим. Але люблять не тільки віддавати, а й отримувати. Тельці готові на щирі почуття та довірливі відносини.

Раки

Робота та важливі справи не заважають для щирості та чуттєвості. У вільну хвилинку Рак обов’язково надішле половинці зворушливі повідомлення. Вони можуть закохуватися серйозно і залишатися відданими. Готові доставляти своїй партнерці максимум насолоди у близькості. Відносини з Раками – це гарантований феєрверк із ласки.

Терези

Терези вважаються чудовими сім’янинами. Для них родина – це турбота, кохання та душевне тепло. Вони готові піти на все, щоб коханій було добре та затишно в їхньому гніздечку. Також вони пристрасні натури, при цьому м’які, ніжні, а також сповнені романтики. Терези - шукачі гармонії у стосунках.

Раніше ми розповідали про найменш сумісні знаки Зодіаку, яким важко побудувати гарні стосунки.

  • Вас також може зацікавити:

Їхнє серце як фортеця: чотири знаки Зодіаку дуже вимогливі у стосунках

Вічно всім незадоволені: 4 знаки Зодіаку, які постійно з'ясовують стосунки

Ці знаки Зодіаку завжди одружуються з любові, а не через гроші