RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Восени почнеться "чорна смуга": три знаки Зодіаку у вересні чекають проблеми

Прийдешня осінь стане дуже непростим періодом для Левів, Дів та Терезів, які через проблеми на роботі, в особистому житті та фінансах можуть відчути депресію, занепад сил, й розчарування в житті.

Про це пише UAportal.

Читайте: Їм терміново треба у відпустку: чотири знаки Зодіаку, у яких емоційне вигорання

Після літа Левам слід уважніше придивитися до свого гаманця, оскільки нескінченні поїздки значно виснажили їхній бюджет. Загрожують також і проблеми на роботі – оскільки справ стане більше, а ось доходи залишаться на тому ж рівні. Левам у цьому випадку доведеться або шукати нове місце, або змиритися із ситуацією, яка складеться.

Астрологи не виключають, що Діви впадуть в апатію й представники цього знаку можуть провалити кілька важливих проектів. Тому якщо ви хочете зберегти свою роботу, доведеться старанно працювати. Крім того, у стосунках з партнером виникнуть розбіжності, які навіть можуть завершитись розривом.

Терези, для яких літо було часом напруженої роботи, відчують втому. Коли інші відпочивали на пляжах, представники знаку брали на себе їхні обов'язки й працювали за трьох. Терези зненацька зрозуміють, що живуть не тим життям, про яке мріяли. До того ж, їм можуть розбити серце й розчарування від коханої людини стане для них болючим ударом.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року