RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Терези чекає непростий вибір, Левам доведеться економити: гороскоп для всіх знаків на кінець літа

Через те, що 23 серпня Марс у Діві вступить в опозицію з ретроградним Нептуном у Рибах деякі знаки Зодіаку відчують себе пригніченими та апатичними - вони перебуватимуть у стресі та розчаруванні. Натомість інші відчують приплив енергії та зможуть звернути гори.

Про це повідомляє Tatler.

Овен

Настає сезон Діви, а цей астрологічний знак безпосередньо пов'язаний зі здоров'ям та фізичним станом. Відтак, рекомендується записатися на консультацію до лікаря, включити спорт у свою рутину та позбутися шкідливих звичок. Перш за все, організуйте свою енергію, все інше буде відбуватися, як потрібно. Відведіть час на дослідження тем, які вас цікавлять.

Телець

Ключ до щастя досить простий для вас – забудьте про непотрібні очікування стосовно того, як все має відбуватися. Відпустіть бажання міняти інших людей. Забудьте про сварки - вони не приносять користі. Намагайтеся насолодитися звичайним життям.

Близнюки

Створіть затишок у своєму домі. Придбайте кімнатну рослину або перегляньте розташування меблів. Зараз важливо просто пройти через важкий період з віддаленими емоціями та зосередитися на повсякденних справах.

Читайте також: Чого чекати знакам Зодіаку 20 серпня: гороскоп за картами Таро

Рак

Ваш внутрішній критик безперервно заважає вам спокійно жити. Останнім часом він став особливо суворим. Пошукайте інші джерела, куди можна спрямувати свою енергію. Зверніть увагу на розвиток творчих здібностей та пошук джерел натхнення.

Лев

Перегляньте свої фінансові звички. Можливо, вам варто пошукати нові джерела доходу або бути більш економними. Спробуйте обговорити цю ситуацію з керівництвом на роботі та за необхідності попросіть збільшення зарплати, якщо вважаєте це доцільним.

Діва

Будьте практичними, зосередьтеся на повсякденних справах та впровадьте дисципліну у своє життя. Позбавтеся від несерйозних тяготінь до досконалості та прийміть свою унікальність.

Терези

Зовсім скоро вам доведеться ухвалювати важливі рішення. Астрологічна підказка полягає в тому, щоб навчитися слухати свою інтуїцію і довіряти мудрості власного тіла.

Скорпіон

У вас багато планів, і зараз час подумати, як перетворити свої мрії на реальність. Не бійтеся ризикувати, але будьте також практичними. Ідіть крок за кроком, і ви досягнете своєї основної мети.

Стрілець

Зверніть увагу на освіту для себе. Спробуйте вдосконалити своє резюме і розгляньте перспективні вакансії. Малі звички, що відповідають високим стандартам, стануть фундаментом вашого успіху.

Козеріг

Не бійтеся пристосовуватися до змін та йти їм назустріч. Якщо у вас є плани, пов'язані з подорожами або освітою, сміливо ризикуйте й рушайте вперед. Ви вже знайшли свій власний шлях до досягнення успіху.

Водолій

Проблеми з фінансами можуть заважати вам насолоджуватися спокійним життям. Спробуйте розв'язати всі питання, пов'язані з позиками та боргами, що вас турбують. Розмови із знайомими партнерами можуть бути корисними.

Риби

У вас можуть виникнути труднощі в стосунках через нездатність чути свого партнера. Спробуйте вдосконалити комунікацію, якщо бажаєте відновити гармонію в особистому житті.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Восени розпочнеться "чорна смуга": три знаки Зодіаку у вересні чекають проблеми

Їхні шлюби будуть вічними: астрологи назвали найміцніші пари по гороскопу

Почнеться "біла смуга": ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками до кінця літа