RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Починається ретроградний Меркурій: чого чекати знакам Зодіаку в дзеркальну дату 23.08.2023

Астрологи, які розповіли, як вплине ретроградний Меркурій на всіх знаків Зодіаку, тепер склали гороскоп на дзеркальну дату 23 серпня 2023 року.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року

Фахівці радять зосередитися в цей день на своїх відчуттях та емоціях, які підкажуть, куди потрібно рухатися і які рішення будуть правильні.

Овен

День вдалий для того, щоб поставити себе та власні потреби на перше місце. Можна присвятити час догляду за собою, схудненню, спортивній активності чи хобі.

Телець

Є загроза погіршення відносин із батьками. При цьому вплинути на це можуть навіть дрібні деталі. Через це зірки радять краще пильнувати.

Близнюки

Не потрібно сьогодні боятися говорити прямо, інакше є великий шанс того, що ви залишитеся ні з чим і не отримаєте бажане. Не варто зупинятися на досягнутому, навпаки - треба просити більше.

Рак

Можливі непередбачені витрати, які не будуть до вподоби, проте інколи доводиться віддавати, щоб потім отримати більше.

Лев

Швидше за все, у вас не вистачить ані сил, ані енергії для продовження своєї роботи. За можливості зірки радять взяти вихідний чи чималу перерву. Це зможе повернути сили.

Діви

Сьогодні задумаєтеся, що хочете насправді і чи потрібно продовжувати роман. Стане відчутна велика різниця у поглядах з партнером.

Терези

У цей день вам нададуть підтримку друзі. Зокрема, допоможуть впоратися з ситуацією, з якої досі не можете вийти. Варто довіритися близьким.

Скорпіони

Астрологи радять, не допомагати комусь, а спочатку подумати про себе, щоб міцно стати на ноги. Є загроза все зіпсувати через некомпетентність.

Козеріг

Сьогодні дуже успішний день. Фортуна буде усміхатися, тому варто використати цей подарунок долі з розумом. Краще не поспішати з рішеннями. Варто добре обміркувати власні плани.

Стрілець

Дослухайтеся до чужих порад, скористайтесь чужим досвідом, навіть якщо здаватиметься, що це помилково. Варто хоча б замислитися над почутим.

Водолій

Поважайте сьогодні старших, інакше це може обернутися величезною катастрофою. Не потрібно забувати про почуття такту. Також намагайтеся не ображати нікого, навіть якщо паскудний настрій.

Риби

Сьогодні є загроза, що ворог дасть відсіч. Через це краще не йдіть на відкриту конфронтацію з неприємною людиною. Зірки радять поберегти свої сили й нерви.

Раніше "Апостроф" розповідав, кого астрологи вважають найтерплячішим за гороскопом.

  • Вас також може зацікавити:

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку