RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Зможуть жити без другої половинки: хто зі знаків Зодіаку легко переносить розлучення

Розставання після стосунків, як правило, супроводжуються важким емоційним станом, проте деякі знаки Зодіаку вміють швидко долати смуток і рухатися далі, до зустрічі з новим коханням.

Ресурс mixnews.lv пише, хто з представників Зодіакального кола наділений здатністю не зациклюватися на минулому і з оптимізмом дивитися в майбутнє.

Читайте: Життя заграє новими барвами: цим знакам у вересні доля подарує незабутню зустріч

Овен відомий своїм ентузіазмом до нових звершень на ниві романтичних стосунків. Після перерви в коханні його бажання діяти тільки підштовхує його уперед, до нових пригод. Він швидко приходить до тями, і повертається до своїх захоплень, використовуючи перепочинок як стимул для розвитку та роботи над помилками.

Близнюки легко знаходять спільну мову з різними людьми. Після розлучення вони швидко оточують себе новими друзями та заняттями, які не дають їм засмучуватися. Їхнє прагнення нових вражень допомагають їм дистанціюватися від вже завершених відносин.

Лев після розлучення зосереджується на своїй індивідуальності та власних якостях. Його егоцентризм спонукає швидко піднятися зі смутку і забути минулі стосунки як страшний сон.

Терези схильні зберігати баланс і після розриву зосереджуються на відновленні рівноваги у своїй емоційній сфері. Їхня здатність швидко одужувати походить від бажання відновити гармонію в душі та серці.

Стрілець після розриву повний оптимізму і одразу планує нові пригоди. Його природне життєлюбство допомагає швидко пережити втрату та рухатися до нових перемог.

Нагадаємо, що Блакитна повня готує зміни у житті трьох знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Гроші потечуть рікою: який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку

Можуть нашкодити: де та які тату небажано робити трьом знакам Зодіаку

Вимагають від партнерів більшого, ніж треба: топ-5 норовливих знаків Зодіаку